Assalamualaikum. Welcome to my blog! ;)

Jan 15, 2017

Anak Dara dan Jodoh.

Anak Dara dan Jodoh.

Tenang-tenang sahaja. Tingkatkan amal dan ibadah kepada Allah. Tambah ilmu agar sentiasa berada di jalan yang lurus dan tidak terpesong. Moga kita menjadi hamba yang diredhai Allah senantiasa. Allahumma Amiin.

#muslimatQawwiy

Jan 12, 2017

Done Medical Check-Up!

Done Medical Check-Up!

Alhamdulillah. Syukuuur sangat bila dah siap buat medical check-up. Semalam, seharian saya duk kat hospital. Dari jam 9.40 pagi masuk, keluar pulak dah nak dekat pukul 4.00 petang. Perghhh, memang betullah penantian tu satu penyeksaan. Haha

Saya dah ke hospital kelmarin, tapi kena buat appointment dulu. So, semalam lah baru boleh buat medical check-up. Ramai sungguh orang. Lepas ambik nombor dekat kaunter and isi borang tunggu kejap then buat bayaran. RM20 untuk buat medical checkup ni.

Lepastu, pegilaa buat X-ray, urine test and check mata,tinggi apa semua tu. Last sekali nak jumpa doktor. Part yang nak jumpa doktor ni lah paling lama kena menunggu. Yang sebelum2 tuu smooth je perjalanannya. Kihkih.

Dari jam sebelas lebih sampai pukul tiga lebih baru dapat masuk bilik doktor. Padahal kejap je nak jumpa doktor. Nak buat macam mana kan, ramai sungguh orang kat hospital. Mesti doktor pun berganda-ganda jugak penatnya nak jumpa ramai patient yang pelbagai karenah ni. Hihi. Terima kasih buat doktor-doktor dan nurse-nurse yang bekerja dengan seikhlas hati membantu pesakit-pesakit.

Apapun, alhamdulillah. Sehat semuanyaa. Syukur ya Allah atas nikmat kesihatan yang Kau berikan pada hambaMu ini.
Moga nikmat ini digunakan dengan sebaiknya dan sentiasa disyukuri. Ayuh sama-sama ucapkan alhamdulillah. Bersyukurlah.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
COPYRIGHT © BY ANA FATIHAH SINCE 2011