Putri Kecil :')

Friday, July 24, 2015

Assalamualaikum.

Apa kabar orang kampung~
Lama sudah tak berjumpa~
Hehe.

Alhamdulillah. Dikurniakan nikmat iman dan sihat. Dan dapat lagi menulis di sini setelah lebih seminggu menghilang. Sibuk berayalaa katakan.. :)
Hilang saya datang membawa kabar gembira.
Gituu~

Alhamdulillah, 18 Ramadhan 1436 bersamaan 5 Julai 2015 kakak saya selamat melahirkan seorang baby girl. Untuk pengetahuan, ni anak buah gegirl saya yang first tau. Yang kelima baru dapat perempuan.

Kakak saya pegi hospital dalam pukul lapan dan dalam pukul sembilan lebih baby pun selamat dilahirkan. Alhamdulillah, dipermudahkan urusan.

Nama diberi buat si kecil manis ini adalah Nur Husna Farihah. Berumur 20 hari. 
Semoga sentiasa baik2 dan gembira sentiasa sama seperti maksud nama yang diberikan. In shaa Allah. :')

Abang Furqan pun baik je. Tiba-tiba jadi matang bila dah dapat adik nih. Hehe. Tapi,kadang2 nangis jugak. :P

Apapun, Abang Irfan, Abang Faqih dan Irsyad pun jangan cobacoba nak membuli ye. Nanti Achik cubit korang. hahahaa. :P Tapi, so far dorang baik2 ajaa.


Dear, please be a good muslimah! :')

Much Love,
Achik

You Might Also Like

2 comments

  1. Moga Nur Husna menjadi bidadari dunia dan syurga ye sayang..

    ReplyDelete
  2. @PeRdU cINta
    In shaa Allah. Amiin.
    Terima kasih atas doanya kak. :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N