Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com

Monday, December 07, 2015


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2016 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 7 Disember 2015, iaitu tepat jam 11.00 pagi sehingga 11.00 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #18 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?


12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2015.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

You Might Also Like

22 comments

  1. salam , moga terpilih ye, selamat bersegmen

    ReplyDelete
  2. Salam singgah sini dik dari blog kak mia....

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen adik..

    ReplyDelete
  4. Singgah dar Segmen GA yang sama :)

    Good Luck :)

    http://wzalehawismail.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. Moga terpilih utk segmen ni :)

    ReplyDelete
  6. All the best! Semalam tak sempat nak join. sedih.

    Jemput join blogger contest di blog iday ye :) Hadiah berupa AirAsia Big Points and Cash sehingga RM600 : http://www.sayaiday.com/2015/12/blogger-contest-hadiah-30-ribu-airasia-big-points-RM600-cash.html

    ReplyDelete
  7. Assalammualaikum & Hai ! Yanie datang dari segmen yang sama. Blogwalking sini ^^ http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/2015/12/segmen-12-jam-bloglist-18-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. K.Sal singgah sini dan done follow..

    ReplyDelete
  9. Kita singgah dari segmen yang sama ^_^ BW jap. Hehe
    Mohon sudi singgah http://bluechoralpearl.blogspot.my/

    ReplyDelete
  10. Selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  11. assalamualaikum.. singgah terbang dari segmen yang sama :)

    jemput join segmen kat bawah ni ye...
    GIVEAWAY CASH BY EMAS PUTIH

    END YEAR GIVEAWAY BY SEINDAH CERITA

    ReplyDelete
  12. Terima kasih semua. ;)

    ReplyDelete
  13. Follow sini #915.
    Dari segmen yang sama.
    Salam kenal :)

    ReplyDelete
  14. Singgah dri segmen yg sama..")

    ReplyDelete
  15. selamat bersegmen!! :)

    ReplyDelete
  16. Salam... Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #18

    http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-peserta-segmen-bloglist-18.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ** maaf sangat-sangat, Mia baru sempat nak blogwalking...

    - Mia Liana -

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)