Konvoi Anak Kelate Zon Selatan

Tuesday, February 26, 2013

Bismillahirrahmanirrahim

23 Februari 2013.

Saya dgn dua orang sahabat decide nak pegi konvoi ni last minute sebenarnya. Buat keputusan nak pegi pada hari yg sama. Hehe. Kami naik bas jer,pastu adelaa beberapa buah kereta n motosikal yg join sekali. Saya pun tak tahu berapa buah keseluruhannya. :p
Add caption
Selain dari mahasiswa dari utm,skudai.Sahabat2 dari UTHM dan Utem pun datang jugak :)

konvoi bermotor
Sahabat-sahabat yang berkonvoi dengan motosikal dari Melaka.Baju hijau tu dapat free.Saya pun dapat jugak. ^^
Ketibaan YB Datuk Haji Abdul Fattah Mahmood, Exco Kerajaan Negeri Kelantan diiringi Presiden MSK, saudara Firdaus Hj Mohd Yusoff

Bergambar kenang-kenangan sebelum makan.Mahasiswa je,mahasiswi xmuat nak masuk.hehe

Peserta khusyuk mendengar amanat dari YB.. ^^
Solat asar berjemaah sebelum berangkat pulang..
 Tu jerlaa kot.Apepun,hijau ni memang cantikkan..Sejuk je mata tengok..Hehe :D

You Might Also Like

0 comments

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N