Muhasabah Diri #17

Tuesday, February 16, 2016

Google
Note to self! Lillahi taala. :')

You Might Also Like

14 comments

  1. Semoga beroleh kejayaan ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amiin. Terima kasih atas doanya.

      Delete
  2. Salam ! bidadari ! rindu jugak nak baca post post awak , belajaq leklok ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wasalam~ Sangaaat! Hihi. In shaa Allah :D

      Delete
  3. Study elok2 ye. Moga setiap langkah Ana ke arah ilmu akan dipermudah :)

    ReplyDelete
  4. semua biar kerana Allah kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sangat2 betul akak. Setuju 200%!

      Delete
  5. kekadang memang kita reset niat kerana Allah taala. tapi bila dah sampai exam weeks. pointer tu yang dikejar. aihhh lupa niat asal

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah jugak ada yg pesan, nak kejar pointer tu takde masalah pun. Cuma, mesti kena ingat point utama kita belajar kerana Allah. So, kalau kita dah usaha tapi result kurang ok. Kita akan rasa lagi tenang dan redha. Wallahu a'lam. :)

      Delete
  6. insyaALLAH.
    set niat, tanam azam.

    *basmalah*

    ReplyDelete
  7. Didoakan sentiasa semoga Ana berjaya..
    Teruskan usaha ya.. :-)

    ReplyDelete
  8. All the best utk final year student ^^

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)