NOTA LAMA.

Tuesday, November 24, 2015

Haritu belek2 buku lama terjumpa buku nota Bahasa Arab. Haha.
Lepastu saja-saja snap gambar nak masukkan dalam blog sebagai kenangan. Mana tahu nanti nak pakai lagi. :)

Isnin, 4/5/2008. Masa ni form 3.


Nota ni ada warna-warni sikit, saya syak saya buat nota ni waktu rajin kot. Kalau tak, memang satu warna je. Blue or black only. Hehe :P

Saya memang suka belek buku-buku lama, bring back memories gituu. Hehe.
Anda pulak macam mane? ;)

You Might Also Like

14 comments

  1. bahasa arab..wah..betul..bila kemas kemas..terjumpa..belek semula...ermmm ingat zaman sekolah..hihihi..sweet sangat..

    ReplyDelete
  2. comel2 tulisan ana..hihihi

    ReplyDelete
  3. Kan belek buku lama senyum ingat balik zaman dedulu haha

    ReplyDelete
  4. @PeRdU cINta
    Betul tu kak. Kalau zaman tulisan kelakar tu lagilaa. Hihi :D

    ReplyDelete
  5. @ros nordin
    Tulisan saya memang kecik2 je kalau tulis huruf jawi ataupun arab ni. :P

    ReplyDelete
  6. @The Kehalusan Kelembutan
    Betul. Setiap dari tu ada kisah tersendiri. :)

    ReplyDelete
  7. Comel nota warna-warni.. ;)

    ReplyDelete
  8. Rinduuunyaa nak belajar arab. Dah lama tinggal. :(

    ReplyDelete
  9. @Kim Chaa
    Kann? Samalaa kita. Huhu

    ReplyDelete
  10. @Mizz Aiza
    Time rajin je ni kak.Hihi :P

    ReplyDelete
  11. Sama.. Suka belek benda2 yg akan bawa balik kenangan silamm

    ReplyDelete
  12. @Wardah Aneesa
    Bukak buku lama, mesti termenung lah. :P

    ReplyDelete
  13. @dear anies
    Tak tengok lagi tulisan time malas ni akak. :P

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)