Anak-anak Notty dah Besar.. :')

Thursday, May 30, 2013

Bismillahirrahmanirrahim..
Sekarang ni saya tengah study week,tapi bukannyer duk study sangat pun.. Sebaliknya sedang seronok duk bercuti kat kampung.. Huhu,teruk betul.. Anak buah saya dua orang tu pun ada balik jugak.. :) Sebenarnya malam-malam before tidur saya ada jugak cuba study, tapi biasalaa berapa lama sangat jer bertahan kalau anak-anak buah pun ada sekali ni.. hehe..

credit to my fren..hehe
Ok,saya nak cerita pasal Notty laa.. Bukan Notty sebenarnye tapi anak-anak dia.. Eh,bukan nak cerita sangat pun tapi nak tunjuk gambar. Ok,ni baru betul.. :p

anak-anak Notty duk minum2.. :)
Ni Mimmo n Bobby.. Dua-dua duk tengah mengantuk sebenarnya..hihi
tapi tak jadi nak tido sebab ada gangguan..
ni Joji n Cici..mengantuk jugak ni.. ^_^
haa,Mimmo dah tido pun..
dorang duk rehat-rehat ni..
Apapun,anda semua memang comel.. Saya sayang anda semua. Notty dah kurus sedikit sekarang ni.. Kesian pulak tengok,mungkin sebab menyusukan anak-anak dia tu kot.. Semoga kembali gemuk dan sihat-sihat selalu ye.. :)
Dan,tidak lupa juga next week dah nak exam.. Good luck to me dan jugak semua kawan-kawan yang akan menempuhi exam. Bittaufiq wa najah fil imtihan.. Gambate kudasai.. :)

love this quote!!
Maaflaa entry kali ni dipenuhi gambo jer.. Okelaa,sampai sini jer dulu.. Assalamualaikum..




You Might Also Like

8 comments

  1. Titas? Dah bertahun xdgr nama subjek.tu...hurmm rindu uitm dihatiku..hee..

    Comelnya famli notty tu.. :)

    ReplyDelete
  2. @Lisa Sheila
    haha..saya pun bakal meninggalkan jugak titas ni.. (exam pun belum lagi)..hihi ;p

    ReplyDelete
  3. aaahhhh!Comelnya diorang :D

    ReplyDelete
  4. okay comel sangat ==" jeles hahaha

    ReplyDelete
  5. Comelnya anak2 kucing tu. Saya lama dah nak pelihara kucing tapi tak dibenarkan...huhu...

    ReplyDelete
  6. @Vander Good
    Takpelaa. Kasih kat kucing tu pun in shaa Allah dah ada pahala. :D

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)