Art Trade Doodle with AzzahSaid

Monday, August 06, 2012

Bismillahirrahmanirrahimm.
Assalamualaikum w.b.k..

Hari ni saya try lukis doodle untuk wat art trade dengan kak Azzah..Art trade ni kena buat doodle guna 3 warna jer..So,saya guna warna putih,hitam dan pink.Seperti biasa saya pakai Paint Tool Sai..Doodle saya agak terketar2 sebab saya budak baru belajar..huhu

Ni dia white rabbit to kak Azzah..hehe ^_^

klik..klik..
Sape2 yang nak join jugak boleh klik kat gambar tu.. ^_<
And one more thing,salam nuzul a-Quran buat semua umat Islam..Jadikan al-Quran sebagai best friend kita..

You Might Also Like

5 comments

  1. Assalamuaalaikum,thanx sudi art trade dgn azzah..tunggu balasnnya tau..

    btw,suka tengok header awak..terharu sbb doodle sy diguna sebaik mungkin..trimaksih dear..salam nuzul Al-quran

    ReplyDelete
  2. @Azzah
    Wa'salam..sama2 akak..Terima kasih jugak sebab sudi bg freebies doodle yg comel tu.. ^_^

    ReplyDelete
  3. art trade tu ape?hihi~ org tak kreatif memang mcm nie.huhuh~

    ReplyDelete
  4. @Khumaera Ismail aka Mariam Ismail
    Art trade tu macam tukar2 lukisan gitu..Saya pun xkreatif jugak,tapi nak try..hehe :D

    ReplyDelete
  5. Askum,dah siap..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N