Festival Estetika Islam

Monday, February 13, 2012

Assalamualaikum dan selamat pagi..

Festival ni bermula dari petang Jumaat hari tu lagi..Program "Tanyalah Ustazah" yang membincangkan fiqh wanita..Banyak ilmu baru yang saya dapat..Best!

Hari Sabtu pulak kolej kitorang ada perarakan sempena sambutan maulidul rasul..Blok kami kena pakai warna pink semua..Ala2 feminim gitu..Petang tu pulak ada program Valentine Reverse,akak2 dari UIA datang bagi ceramah sikit..Diorang bagitau yg mufti telah pun bermuzakarah tentang hukum hari valentine ni and the answer is HARAM..So,jangan sambut ye sahabat-sahabatku sekalian..Malam tu pulak ada pertandingan nasyid..Alhamdulillah,hiburan yang mendidik jiwa insya Allah..

tutup aurat ye..baru comel^^

Sebenarnya program yang extra best adalah seminar perubatan Islam..Tapi,nantilah saya cerita..hehe.
Dan,malam ni pun ada program iaitu Cinta Bersama Imam Muda Hassan..Tiket dah beli lama,xsabar nak pergi.Tapi,sebelum tu..Mathematic extra class..huhu.Kena pergi kelas dulu sebelum pergi ceramah..Tapi,xperlah,dua-dua penting..
Oklah,saya kena pegi buat kerja sekolah dulu,nanti malam ni sibuk pulak..
Assalamualaikum..

p/s:ada sape2 tau tak pasal course Al-Quran dan Multimedia kat USIM??rasa macam berminat jer nak pilih sebagai first choice untuk isi upu..tq :)



You Might Also Like

4 comments

  1. bgslh sibukkan diri dgn perkara2 yg bermanfaat. moga2 dpt byk manfaat drnya.

    ReplyDelete
  2. @Azek zk
    Terima kasih..Insya Allah bermanfaat. :)

    ReplyDelete
  3. @ariff al-baqi
    macam boboiboy jer ni..hehe

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N