Pesta Buku Online di BookCafe

Wednesday, April 26, 2017

Klik gambar untuk tengok buku
Aku ni subscriber untuk website BookCafe ni. jadi, aku akan dapat emel kalau ada diskaun atau harga runtuh dekat sana. Paling latest, aku dapat emel tentang Pesta Buku Online ni lah. Berpinar-pinar mata aku bila tengok diskaun yang diberikan tu. 

Padahal baru jerlaa lepas borong buku kat sini hari tu. Boleh baca entry Buku dari BOOKCAFE | UNBOXING ni kalau nak tengok buku apa yang ak beli.

Dekat poster kat atas dia kata ada diskaun 60% untuk 300 tajuk, 20% untuk 500 tajuk dan 15% untuk 100 tajuk untuk buku-buku terpilih. Banyaktuu boleh jimat. Allah.. Sabar jerlaa wahai hati. Haha 

Tapi, sebenarnya ada benda lagi menarik! Nak tau apa? Kalau korang merupakan MEMBER ataupun hanya SUBSCRIBER dekat website ni, ada benda yang sangat best untuk korang!

Diskaun berganda untuk anda dinaikkan lagi!

  1. Diskaun 60% dinaikkan kepada 80%
  2. Diskaun 30% dinaikkan kepada 50%
  3. Diskaun 20% dinaikkan kepada 40%
  4. Diskaun 15% dinaikkan kepada 30%

Kenaikan diskaun ini hanya sah pada 26 & 27 APRIL 2017 sahaja. Sampai esok jerlaa kiranya. Jadi, kalau korang nak dapatkan dengan harga yang memang sangat murah dan berbaloi-baloi ni. Kena laju-laju pergi subscribe kat website BookCafe sana.

You Might Also Like

17 comments

  1. Wahh.. banyak betul diskaun yang dberikan. mmg menjadi kegilaan ulat-ulat buku lah kan jadinya :)

    ReplyDelete
  2. Perghhhh bestnyaaa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann haha. Nak beli, tapii #PBAKL dah dekat. Duit pun tak banyak. Hmmm haha :P

      Delete
  3. Uish banyak diskaun tapi tu ah rasa macam dah terrrlambat kihkih :p (nampak tak dia pnya alasan tu) hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alasan dia macam pelik jer.. Hahahah

      Delete
  4. banyak diskaun tu, mesti dapatkan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangan terlambat sis! Hehe

      Delete
  5. Terlajak diskaun ni...alhamdulillah...lastday hari ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah pasai, nasib tak sampai 100% je. Hihi :P

      Delete
  6. banyak sungguh diskaun tu. boleh rambang mata nk pilih.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kankan. Adoii, berpinar-pinar dah mata nii. :D

      Delete
  7. Airah pun subscriber bookcafe.suka sangat cuci mata tengok buku banyak pilihan

    ReplyDelete
  8. Lepas baca nie , Nadia terus tekan website bookcafe . =)

    ReplyDelete
  9. perrghhh terlajak hebat punya diskaun!

    ReplyDelete
  10. Alahhh, terlambat 😢

    ReplyDelete
  11. Terlepas. Hari tuh akak nampak juga SALES tu di BookCafe. Tapi tak terbeli pula. Sebab so far ni survive dengan buku yang dipinjam di Public Library ajer. Hehehe...Fatihah beli buku ape tuh dik?

    ReplyDelete
  12. ha...jenis yang malas nak bersesak kat pbakl boleh shopping sini je

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)