Google Adsense Akhirnya Terima Lamaranku.

Tuesday, February 14, 2017

Haha. Rasa macam takleh blah je dengan tajuk tu. Kenapa beriya sangat buat entry dengan tajuk Google Adsense Akhirnya Terima Lamaranku tu sebenarnya sebab ni adalah kali ketiga saya request dengan Google Adsense ni. Setelah dua kali ditolak, akhirnya Google Adsense pasrah dan menerima diriku ini. LOL

Jadi, bila malam tadi saya bukak emel dan tengok gambar ni,

Google Adsense Akhirnya Terima Lamaranku.

Saya pun terus, Yeayyyy! (dalam hati je laa) Haha. Over tau.
Sebenarnya, saya jadi excited macamni sebab dah kena tolak dua kali. Jadi bila dah di'approve tu rasa macam satu kejayaan jugaklah. Ehem. Padahal baru di'approve kan, incomenya tak tahu lagi apa cer. Kihkih

Takpelaa, inshaAllah ini merupakan langkah pertama dengan Google AdSense ni. Semoga bertambah-tambahlah UV setiap hari dan income pun bertambah-tambah jugak. Amiin.

Saya tengok iklan yang menari-nari tu rasa excited pulak. Sebab iklan Google ni kan dia berubah-ubah ikut entry kita. Semalam saya tengok keluar iklan Naruto. I was like WOW. Naruto!! Tetiba rindu Naruto pulak. Legend and nostalgic anime.

How simple thing can make you excited, Fatihah oh Fatihah. Hmmm. 👀

You Might Also Like

23 comments

  1. Wah tahniah...boleh kongsi tips ni... saya x lulus lagi... hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah boleh cuba lagi. Sebab sayapun tak pasti kenapa sebelum ni tak dapat, sekarang dapat. Cuma, usaha panjangkan entry sikit jer kot. :)

      Delete
  2. wahhh tahniahhh. hehe. busyra pun diterima jgk hritu.. alhamdulillah.. kita sma2 cri duit dri blogging :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah, sama-samalaa kitakan Busyra. Hikhik

      Delete
  3. Tahniaaaaah ... haritu masa lulus adsense pun sama jugak. Rasa nak jerit lompat bintang. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannn?! Haha. Over excited kejap. :P

      Delete
  4. Tahniahhhh! waaaa syoknya dah ada adsense dah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Syoklaa jugak. Nak naikkan income tu yg berair mata. Haha

      Delete
  5. Hoho, tahniah ya 😄😄

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah tahniah Ana 😍

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah... lepas ni boleh jana income:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah kak. Moga murah rezeki kita. :)

      Delete
  8. whoaaaa. tahniah tahniah! i knew apa rasanya bila adsense terima lamaran kita. rasa di awang awangan gitu kan? hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. So true! Based on true experience punya komen ni.. Hikhik

      Delete
  9. Yeayyyyy tumpang gembira.. Akak tahu mcm mana perasaan gembira itu sbb pernah lalui kann.

    Tahniah Ana Fatihah.. in shaa Allah lebih rezeki selepas ini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah, perasan jugak sebelum ni iklan Adsense menari kat blog akak. Jeles je sebelum ni. Hihi

      Delete
  10. Allhamdulillah... tahniah ye ana... all the best tau:)

    ReplyDelete
  11. tahniah!! alhamdulillah...

    ReplyDelete
  12. wahhh, tahniah tahniah 😄 semoga rezeki Ana semakin melimpah ruah, ameeen 😉

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)