Review Blog by Safirul Amar

Wednesday, November 30, 2016



Haritu berkesempatan join Blog Review by Safirul Amar, dan gambar kat atas tu merupaka hasil review dari beliau. Saja nak bagitau, haritu markah aku 57% kan? Sekarang dah dapat 100%. Alhamdulillah, yeayyyy! Hihi

markah SEO

Terima kasih bro atas segala panduan dan tips2 yang diajar. Banyak yang saya baru tau sebenarnya. Cuma bab2 keyword tu memang masih lemah dan dalam proses belajar lagi. Uhuk uhuk!

Buat korang yang terlepas nak join haritu, korang bolehlaa pegi download review beliau tentang blog2 yang sempat join dekat sini. Serius, banyak membantu. Boleh belajar serba sedikit ilmu SEO dan perbetulkan mana yang perlu diperbetulkan. 

Lagi satu, kalau nak check markah SEO blog anda, boleh check dekat chkme.com. Lepastu bolehlah buat penilaian sendiri korang dapat grade apa dan kalau sudi sharelaa eh? Hihi

You Might Also Like

6 comments

  1. Bestnya ada orang review blog. Siqah tak sempat nak join blog review nie. Huhu.

    Tahniah awak berjaya dapat 100% tuk SEO. Siqah baru buat dan dapat 36% je. Sedih betul.

    Banyak lagi kena improve ni. Huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe. Kita pun mula2 macamtu jugak markah. Pastu baiki mana yg patut, barulah naik sikit demi sikit. Hihi

      Delete
  2. salam fatihah ,
    terbaiklah ..
    nampak lain sikit blog ni mungkin sebab lama dah tak singgah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'salam. Adalaa tukar sikit2.
      Niat di hati nak edit haritu tp separuh jalan je. Sempat edit header dgn tmbah menu tab je. Hiuhiu

      Delete
  3. wahhh terbaik la dpt 100%.. Unni ada cek bila btl kan sikit jak, naik 79% dr 59%, tapi pageview memang mningkat... thniah fatihah

    ReplyDelete
  4. wahh terbaikk SEO 100%... Tahniah..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)