Present FYP!!

Wednesday, May 25, 2016

Ganbatte kudasai!!
Kat belakang tu ada checklist yang bertimbun yang perlu aku selesaikan. Tapi, apa yang bestnyaa yang aku nak share adalah...
.
.
.
Aku dah present FYP! Alhamdulillah, Yeayyyyy!
Syukur sangat sebab dah selesai, walaupun ada lagi yang nak kena betulkan tapi bila dah present ni rasa macam lepas satu bebanan yang besar kat bahu nii. :)

Tapi, perjuangan harus diteruskan. Esok ada Japanese test, lusa ada professional course and test lagi. Lepastu startlaa nak final and present projek untuk subjek pulak. Dua projek dan dua paper untuk dua subjek. Yoshhhhh! Ganbatte!!!

Sebelum ni memang sakit jugaklah kami, dengan tak tidonyaa. Kiki. Last minute baru nak kalut, tu lah pasai~ Supervisor aku serius baik sangat-sangat. Ada malam yang dia pun stay up sekali dengan kitorang. Update melalui phone and betulkan apa yang patut. Can you imagine betapa baiknya my SV? Seriously, sangat banyak yang beliau bantu kami. Dari segi pelajaran anf of course moral support jugak! ;)

Sekarang, jangan nak rilek lagi wahai Fatihah. Esok ada test pulak. Dah, pi study sana!! Haha

Buat semua yang bergelar students universiti, best of luck everyone! Moga dipermudahkan urusan. Study2 jugak, kewajipan kita dengan Allah jangan dilupa deh! ;)

You Might Also Like

14 comments

  1. Jangan tangguh buat keje ye fatihah.. semoga berjaya buat exam esok yer..

    Blogwalking Sini, jom baca artikle ini

    Adblock Plus Terbaik article...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Erk. InshaAllah tuan. Trm kasih. :)

      Delete
  2. Moga terus dipermudahkan ya :)

    ReplyDelete
  3. All the best kak :) wuuu, ambik bahasa jepunn :D

    ReplyDelete
  4. Musim exam sekarang ni all the best dear. InshaAllah... as student lega abis assignment cuma sekejap ja kan..take care.

    ReplyDelete
  5. wah, tahniah ana! semoga semuanya berjalan dengan lancar :D all the best for your test!

    ReplyDelete
  6. wah akak study japanese ke?
    anyway, all the best with everything, may Allah permudahkan yr urusan :)

    ReplyDelete
  7. tahniah dh present FYP!
    Bestnya belajar jepun. teringin nk ambil bahasa jepun utk 3rd language nnti :D susah tak belajar jepun?
    btw, all the best utk test :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me, belajar bhasa Jepun sgt best! Tp, blh tahan banyak jgk bnda baru nak kena blajar. Yelaa, tulisan dorang pun dah lain kan dgn kita. :)

      Delete
  8. selamat berusaha dan selamat maju jaya. teruskan perjuangan, pasti berjaya :)

    ReplyDelete
  9. salam fatihah . semoga dipermudahkan ^^ :)

    ReplyDelete
  10. Ganbatte kudasai fatihah -chan hehehehe. Df doakan inshaaAllah. Go go go

    ReplyDelete
  11. wah... japanese... teringin nak belajar ^^

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)