Report + Logbook = Done!

Wednesday, January 13, 2016

Comel tak eksesori kat pendrive tuu? O_o

Alhamdulillah. All praises to Allah. Syukur sangat dah siap report dan logbook nih. Terima kasih atas doanya kawan-kawan. :)
Sekarang tinggal nak binding dan post je. Alhamdulillah~

Next semester will gonna be tough with FYP. But, first lets enjoy the holidayyyy!
Esok ada satu hari lagi sebenarnya. Haha. Lasttt day!!
#lastDaySindrom

You Might Also Like

14 comments

  1. buat yg terbaiik utk fyp nnt hehe tahniah siap report haha

    ReplyDelete
  2. wah bestnya an nak habis dah! nervous pulak bila kenangkan report yg tiga....aidooo
    all the best ana!

    ReplyDelete
  3. tahniahhh. report antara benda yg malas scya buat.
    errmm k kena ubah perangai bila sambung master nanti.
    hahaha *lalu cahaya keinsafan tiba2 bersinar*

    ReplyDelete
  4. wahh final day ek? hehe besla dah setel log report. best of luck utk FYP nanti hehe

    ReplyDelete
  5. wah holiday dah hehe hv fun enjoy ok <3333

    ReplyDelete
  6. good luck for fyp. wish me luck too for my fyp.hehe

    ReplyDelete
  7. tahniah dah selesai LI.. selamat ber-FYp.. buat elok2.. biar penat asalkan result memuaskan hati :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah ana..lega ya...lancar je nak bernafas...hihi..Allah permudahkan urusan ana...

    ReplyDelete
  9. tetiba teringat time study dulu plak
    bersengkang mata nak siapkan
    pastu happy tak ingat bila dah siap
    anyway, all the best ye =)

    ReplyDelete
  10. yehhhh jom enjoy holiday sama sama!!
    #salamperkenalan

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah. Yang mana belum siap tuu, jangan jeles ye. Hihihi :P
    Dan, terima kasih atas doa untuk FYP nanti.

    *Senyum dlm kegugupan*

    ReplyDelete
  12. Alhamdulillah siap.. boleh rehat sekejap.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Tahniah Ana.dah boleh rehat2 regang urat ni..hehehe^^

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)