Semester Without Exam!

Wednesday, December 23, 2015

sumber
Saja nak up pasal nih. Sebab nak bagitau yang aku takde exam sem nih. Haha.
Tapi, takde exam pun sama je keseksaan untuk menghabiskan sem ni. Sem depan, last semester in shaa Allah! :)

Mohon grad on time. :P

Apapun, kepada semua yang tengah study week dan nak menghadapi exam. Buat yang terbaik! 
Dekatkan diri dengan Allah dan jangan lupa mintak restu dari ibu ayah dan lecturers.

Okeh?! ^_^

You Might Also Like

10 comments

  1. macam best je bunyinya tu Ana..hehhee.. tak lah stress sangat kan.. :)

    ReplyDelete
  2. Nak tanya ambil kos ape ? Heee

    ReplyDelete
  3. shawal singgah sini ye.. ^^

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://akubukaninnocent.blogspot.my/2015/12/SegmenBlogwalking.html

    ReplyDelete
  4. hahhaha, kan! mungkin ke kita konvo sama sama nanti? hehe

    ReplyDelete
  5. @Kim Chaa
    Kos grafik n multimedia software. ;)

    ReplyDelete
  6. Semoga dipermudahkan segala urusan oleh Allah..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)