Mereput + Seram.

Sunday, December 20, 2015

Harini datang keja awal kott. Tujuh minit sebelum pukul lapan pagi dah sampai. Pejabat pun tak bukak lagi. Kenalaa tercongok menanti pintu dibuka. Haha. Padahal tak awal mana pun. Kecoh je lebih. -.-

Kenapa mereput? Sebab kawan aku yang dua orang yang selalu pegi makan and jemah sesama tak datang harini. Kesian kan? Huhu. Tapi, sebagai bekalan aku dah bawak buku siap2. Takut kebosanan.
Buku apa? Patung karya Muhammad Fatrim. Mueheheh. :3

Cable tu sebagai penanda buku oke!
Perghhh! Boleh tahan seram jugak baca novel macamni dalam office sorang2. Kat atas ni tetiba banyak pulak bunyinya. Sebelum ni macam senyap je. Haha. Dahlaa aku pi tutup aircond, sejuk sangat tak menahan aku. Memanglaa makin sunyi.

Seramseram jugak, tapi jadi addicted jugak baca novel seram nih. Jarang2 sekali merasa baca novel seram. Best jugak! :P

Dumm! *pandang kirikanan*
All is well lah! Takyah nak takut sangat. Allah kan ada. ;)

You Might Also Like

18 comments

  1. buku karya fixi heh..

    ReplyDelete
  2. patung buku keluaran fixi kan? mmg seram. hahhaha.. ima takut nak baca :P

    ReplyDelete
  3. Salam , saya tak pernah baca buku ni , tapi rasa macam menarik untk dibaca jugak

    ReplyDelete
  4. Cerita seram tp cover lawa :D

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..
    rajin nye baca novel.
    Jelesnye tengok hobi orang suka membaca nie.. hehehe

    ReplyDelete
  6. @Imashue
    Yup. Seramm, haritu baca yg kawan punya bab 1 n 2. Jumpa terus grablaa. Sebab macam best. :D

    ReplyDelete
  7. @The Kehalusan Kelembutan
    Kalau minat cite seram, buku ni recommended! :)

    ReplyDelete
  8. @Kim Chaa
    Tu laa. Klau xsilap si penulis peminat pinkish. :P

    ReplyDelete
  9. @Mr. Saboler
    Wa'salam. Mula2 bukan hobi jugak. Tapi, paksa diri. Alhamdulillah, sekarang ni memang dah minat sungguh. ^^

    ReplyDelete
  10. Canrik n kreatif cover buku ni

    ReplyDelete
  11. @dear anies
    Kann. Cantik dan ada unsur keseraman. Hehe

    ReplyDelete
  12. uhuhuhu qila tak try lagi cerita seram hahaha sbb qila penakut hikhik
    tp allah kan ada?
    *wink*

    ReplyDelete
  13. Hehehe.. Best kan bile dah menjadikan amalan membaca tu sebagai hobi kite?
    Saya pon suke je membaca novel tapi kalau bab cintas ni kureng la. Saya lebih suka kepada yang lebih adventure. Paling syok horror story. Baca waktu malam. hahaha.

    ReplyDelete
  14. ehehe novel tu seram ke.. tengok cover tu ada jugak la unsur2 seram sikit..

    ReplyDelete
  15. ada pernah tengok senior baca. nak beli. tapi tak terbeli-beli lagi.
    huhuhuhu.

    ReplyDelete
  16. macam best je, tak pernah lagi baca buku fixi ni. seram pulak.

    ReplyDelete
  17. Yes.. buku nie memang best.. sep sikit.. hehehe
    salam perkenalan dari akak..
    Follow sini..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)