Hello December

Tuesday, December 01, 2015

sumber
Kejap je dah bulan December. Cepatkan masa berlalu?
Tiga tahun lepas, saya ada post pasal December jugak kat sini. Kelakar pulak rasanya. :)

Apapun, semoga masa kita dihabiskan dengan baik.
Sebab masa yang berlalu tidak akan boleh dikembalikan.
Waktu itu ibarat pedang. Jika kamu tidak memotongnya nescaya dia akan memotong kamu.
Apapun, manfaatkan December kita.
Don't forget to smile. ^_^
Dan, untuk adik-adik sekolah. Happy holidays! Yeayy!

Selasa, 19 Safar 1437

You Might Also Like

22 comments

  1. salam disember :) moga segala yang dirancang dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. birthday wak bulan disember ., ;)

    ReplyDelete
  3. dah disember kan. macam tak percaya bulan depan dah tahun baru T^T

    ReplyDelete
  4. @tiga lalat
    Amboi wak, promote besday nampak. Haha :P

    ReplyDelete
  5. @BudakVanilla
    Tu laa. Brtambah tahun, bertambah usia..

    ReplyDelete
  6. cepat betul masa berlalu kan.. huhu

    ReplyDelete
  7. Masa takkan pernah menunggu kita kan ana...kita yang sewajarnya mengurus waktu sebaiknya...salam disember adik...

    ReplyDelete
  8. @Melissa Muklis
    Haah. Kejap je. Umur pun bakal meningkat.

    ReplyDelete
  9. @PeRdU cINta
    Betul tu kak. Masa tu kan emas. :)

    ReplyDelete
  10. welcome disember, penghujung 2015 :) salam ukhwah dari kak ana,singgah malam ke sini AF :)

    ReplyDelete
  11. tulah kan, sekejap betul dah bulan december. cepat je rasanya :) tak ready pulak nak masuk tahun baru hahaha

    ReplyDelete
  12. @anajingga
    Wa'salam akak. Jemput2. Hehe :D

    ReplyDelete
  13. @Mazni Munawar
    Tak ready nak msk thn baru atau nak brtambah umur ni? Haha :P

    ReplyDelete
  14. Demi masa. Sesungguhnya manusia itu dalam kerugian. Melainkan yg beriman dan beramal soleh 😀

    ReplyDelete
  15. yap rasa cm br sambut thn baru

    ReplyDelete
  16. dah masuk akhir tahun dah kan?

    ReplyDelete
  17. sikit hari lagi dah masuk januari 2016

    ReplyDelete
  18. @dear anies
    Sangat betul. Masa brgerak pantas.

    ReplyDelete
  19. @Jari Manis
    Huhu. Cepat sgt untuk dikejar.

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)