ALONE

Wednesday, December 30, 2015


ALONE.
Yeah, that is so me for now. Sobs.
Sebab kawan yang praktikal sekali dengan aku dah habis minggu lepas. So, aku duk fokus dengan lappy jerlaa nih. Sebenarnya bukan alone sangat pun. Cuma, yang masih ada kat sini dan staff2 mostly different gender. So, aku banyak menyepi jerlaa. 

Nak pegi makan pun dah jadi problem untuk aku sekarang ni. Well, aku lebih prefer pegi makan sorang2 dari kena pegi makan dengan lelaki dan aku sorang perempuan. 
Nasib baik aku nih jenis lone ranger jugak! Not forever alone okeh?! Hahaha :P

Minggu ni tiga hari aku MC sebab kami pegi hantar my little bro ke IKM Kedah. Dah besar dah kau dik. :')
Apapun, all the best bro! 

Cerita jenjalan Penang dan Kedah in shaa Allah akan aku cerita kat sini. Nanti. :P
Sebagai kenangan untuk aku dan keluarga. Kalau ada readers yang baik hati nak tumpang baca, lagilaa bagus! 
Pemangkin semangatlaa katakan. Buat sahabat yang datang menjenguk blog ni dan tiada feedback dari saya. Mohon maaf, in shaa Allah nanti saya pi lawat awak semua pulak eh? 
Dah, taknak masammasam. Senyum sikit. :)

You Might Also Like

16 comments

  1. kadang- mcm tak percaya kan bila adik sendiri dah besar T.T

    ReplyDelete
  2. @Scya Lollita
    Yup. Sedih kott masa salam dgn dia haritu. Huhu

    ReplyDelete
  3. sometimes ada baiknya juga kita bersendirian. Time tu kita rasa kita boleh berdikari =)

    ReplyDelete
  4. Salam , fatihah .. part practikel tu pernah la makan sensorang sebab kawan keluar dengan kawan dia lain, makan cepat cepat pastu terus pi solat heheh

    ReplyDelete
  5. lone ranger eh..akak ada ni.. boleh teman sambil baca blog je la..hihii ^^

    ReplyDelete
  6. mesti bosan kan sorang je perempuan, huhu
    goodluck utk adik :)

    ReplyDelete
  7. @The KehalusanKelembutan
    Wa'salam. Makan sorang2 memang speed brtambah sikit. :P

    ReplyDelete
  8. @Mazni Munawar
    Agaklaaa. Hmmm. Terima kasih! :)

    ReplyDelete
  9. best of luck utk adik hehe
    n jgn lone ranger sgt la :p hihi

    ReplyDelete
  10. biasa juga dulu semua sendiri
    tengok wayang sesorang, makan kat restoran sesorang
    apa ada hal...lagi selesa sebenarnya
    senang ikut hati mana nak p...hahaha

    ReplyDelete
  11. @Yana Yani
    Memang pun sebenarnyaa. Kiki :P
    Cuma klau time dlm office tu memang bosan yg amat! Haha

    ReplyDelete
  12. Memang bosan bila bersendirian..

    ReplyDelete
  13. Time practical haritu takpernah mkn sensorg, sbb partner tak pernah ambik cuti. Hehe ...

    ReplyDelete
  14. ada ketika kita memerlukan ms utk diri sendiri

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)