5 Hari Cuti!

Tuesday, November 10, 2015


Yes, hari ni dah start cuti.
And, I got 5 days holiday. 
Gumbiranya rasa hati~
^_^

Disebabkan lepas cuti Deepavali, bersambung pulak dengan hari keputeraan Sultan Kelantan. Kemudian, bersambung pulak dengan cuti hujung minggu. Maka, kami rakyat Kelantan pun dapatlah cuti lama. 

Haha. Seronok benau dapat cuti lama.
Aipp! Ingat, masa itu emas. Jangan pernah mensia-siakan masa.
Kan Allah dah sebut dalam surah al-'asr.
Buku banyak lagi duk beratur dalam almari untuk dibaca. Baca keh! Hihi :P

You Might Also Like

10 comments

  1. haaa baca jangan tak baca nanti nak pi beli lagi kekekee

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rehatkan minda dan santai dengan baca koleksi buku yang dah sedia menanti ye..

    ReplyDelete
  3. selamat bercuti adik.. semoga manfaatkan masa cuti dengan sebaiknya.. ;)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum....

    Happy Holiday too... Da follow dalam Google+
    Anyway cantik & comel blog....

    Nak menang Wang Tunai Berjumlah RM4000 tak?
    Dengan hanya kontes review jer... Nak tahu
    Info selanjutnya disini --->Contest Review Lynk.my 2015

    ReplyDelete
  5. @PeRdU cINta
    Haha. Tak sempat habis satu buku pun kak. Baca cilok2. :P

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)