CGSkill JobCamp :)

Saturday, October 03, 2015

Assalamualaikum dan hai.
 
Sekarang, saya tengah mengikuti bengkel Unity 3D. Jadi, memang tak sempat untuk update belog. Dan tak sempat jugak nakgi jenguk-jenguk sahabat blogger. Hihi. Maap. :3
 
Bengkel ni bermula dari 28hb hingga 5hb Oktober nii. Maksudnya, dah enam hari laa saya kat sini. Dekat Petaling Jaya. Jerebu agak teruk kat sini. Batukbatuk juga saya dibuatnya.. :)
Sekarang ni, kami dah kena start buat game. Harhar. -..-
Kami duduk di tingkat tujuh belas. Tingkat atas sekali..

:)

Hari ni masih ada kelas ye walaupun hari Sabtu. Lapan hari straight. Nasib baik kelas terbaikk dan best! So, takdelaa terseksa sangat. Wahaha. :P

Hey, oklah. Mahu sambung buat kerja. Ni pun curi tulang kejap. Haha. Asyik mengadap game je. Fening saya. @_@

To me,
Ganbatte!
:D

You Might Also Like

5 comments

  1. amik courese apa kat utm skudai? tahun bp?

    ReplyDelete
  2. @Nabila Syifa
    Tahun 4 kos comp grafik. :D

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum mai nah singgah blog cek. http://balqisluv99.blogspot.my/?m=1

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)