Jalan-Jalan Cari Buku!

Thursday, September 10, 2015

Assalamualaikum.
And hi to everyone. :D

Alhamdulillah hari ni sempat pegi jalan-jalan di kedai buku. Semestinya, akan ada buku yang diangkut keluar walaupun banyak lagi buku yang tak terbaca kat rumah. Wahaha!

Buku apa?

Tadaaaa!

dah lama tak edit dulu gamba before upload. :p 
1. Merantau ke Deli - HAMKA
2. Travelog MR. Traveller - Meor Farid Asyradi
Genre buku kali ini lebih kepada traveller punya buku. Buku Travelog MR Traveller tu sebenarnya saya dah baca separuh yang kawan punya. In shaa Allah, lepasni bolehlaa sambung balik. ;)

Tak tersangka jugak dapat jumpa di kedai buku sebab ingatkan hanya dijual di internet je. Tapi, sebelum baca buku ni kena habiskan buku Ikhwah Pakai Jeans terlebih dahulu. Haha. Sebab dah baca lebih dari separuh sekarang ni. Jangan tamak ye. Habiskan satu-satu dulu. :P

Orait.
Sampai sini dulu.
Adiossss! 
^_^

 

You Might Also Like

12 comments

  1. membaca jambatan ilmu

    ReplyDelete
  2. hati df selalu nak baca banyak banyak./ hahaha. tamak ilmu takpe. jangan kedekut hehehehe

    ReplyDelete
  3. @Afiqah
    Haha.Tamak ilmu takpe. Bertambah2 pahala dan ilmu jugak kalau rajin share. :D

    ReplyDelete
  4. mcm best jer semua buku2 tuh.. dh 3/4 bulan jgk xbeli buku nih.. nk kena p cari jgk nanti tajuk2 tu.. hehehe

    singgah bw sini... :)

    ReplyDelete
  5. waaa,,, rajinnya :D :D

    ReplyDelete
  6. @Ahlam Miera Shafie
    Cari jangan tak cari! Haha.
    In shaa Allah berbaloi-baloi. :D

    ReplyDelete
  7. @Athirah Zain
    Haha. Kadang-kadang malas jugak baca. Rajen membeli je. Tapi, tu lah. Kena lawan malas tuu! Hehe :P

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah kita kongsi minat yang sama, dulu bila masuk kedai buku or kat mana mana juai buku mmg akak akan beli even satu , tapi sekrang akan nak try prabih 4 ke 5 bijik lagi tak abih so stop dah beli, adik akk pulak pi beli tambah koleksi .. terus kan membaca ^^

    ReplyDelete
  9. @The Kehalusan Kelembutan
    Hehe. In shaa Allah kak. Membaca dan menambah ilmu. :)

    ReplyDelete
  10. @Kakak Tiri Cinderella
    Tak rajin sgt pun. Tapi, berusaha untuk merajinkan diri. :P

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)