Jom Pakai Stokin! (muslimat)

Sunday, December 29, 2013

Bismillahirrahmanirrahim.


nak stokin macam ni boleh? sgt2 comel.


Awak.
Jom pakai stokin.
Sekarang dah ada macam2 style tau. Pilih jer nak warna apa. Pink ada, hijau ada, cekelat ada. Macam-macam lagilah. Semuanye comel2.

Tutuplah kaki awak tu. Kaki juga aurat bukan? Langsung tak rugi kalau awak pakai stokin.
Serius.
Takut panas?
Mana ada panas. Tak pun.

Cubalah dulu.
Niat aku pakai stokin ni sebab nak tutup aurat dengan sempurna demi mencapai redha Allah.
In shaa Allah.
Segala-galanya indah bila kita lakukan kerana Allah. :')
Do support me. Kalau rasa menarik bolehla like. Tapi, yang penting harap mesej sampai kepada semua yang tengok gambar ni.. :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Perkongsian y baik..

    ReplyDelete
  2. jom pakai stoking .tak susah :D hee.

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum ana , kalau saya keluar tak pakai stoking , seriously rasa janggal je nak berjalan. heee . :) lagipun , alhamdullilah saya tau , kaki juga sebahagian dpd aurat kan :) :)

    ReplyDelete
  4. @Nasuha
    Alhamdulillah. Semoga brmanfaat. :)

    ReplyDelete
  5. @Rozalia Binti Alik
    Wa'salam..Betul2.Klau mula2 nak start maybe rasa janggal tp lama2 oklaa. Alhamdulillah,sama2 kita brusaha tutup aurat dgn smpurna. :D

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)