Good Luck dan Selamat Bercuti

Friday, June 14, 2013

Bismillah.

Apa khabar semua?
For those yang duk tengah exam lagi, good luck dan salam imtihan saya ucapkan walaupun dah agak lambat. Nak jugak ucap.. -.-

 Ramai orang cakap saya macam yang baju hijau tu..huhuhu 
Saya tinggal dua paper lagi sebelum merdeka.. 17hb ni last. ^_^ Doakan agar semua urusan dipermudahkan..
“Apabila kamu telah berazam, maka bertawakkal lah kepada Allah.”
Surah Ali-Imran : 159
Tapi, rasanya dah ramai sahabat-sahabat yang dah duk kat kampung sekarang ni.. Saya jeles ngan awak semua..hihi :p
Sebelum tu,jangan lupa ni..
“Dua nikmat yang sering dilupakan kebanyakan daripada manusia iaitu kesihatan dan kelapangan.”
Riwayat al-Bukhari
Saya lambat lagi kot balik kampung sebab hujung bulan ni in shaa Allah ada program ke kampung orang asli.. Apapun,jaga diri dan jaga iman. Ambik masa cuti ni untuk kita luangkan masa bersama2 keluarga tercinta. :)

You Might Also Like

4 comments

  1. Semoga berjaya di dunia dan di akhirat.

    ReplyDelete
  2. @duniafana
    Trima ksh.. Alhamdulillah exam dah habis tapi balik lmbat lagi.. :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)