UTM Berselawat = Osem + Terbaik

Friday, March 01, 2013

Bismillahirrahmanirrahim.. :)
Minggu lepas UTM mengadakan satu program yang pada saya sangat hebat dan besar iaitu UTM berselawat. Program ni sangatlah bagus dan memberi manfaat yang sangat baik kepada semua yang join. In shaa Allah. :)

Oke,habis ayat laporan kat atas.hehe Tapi,saya tak join semua aktiviti ni jugak sebab hari Sabtu saya pegi Konvoi Anak Kelate, then hari Ahad  iaitu hari kemuncak untuk UTM berselawat ni barulaa saya berpeluang join. Alhamdulillah. ^^
Dan yang best lagi,sahabat saya dari UTHM pun datang jugak. Siap tido kat bilik saya untuk satu malam, Jadi pendatang asing kejap.hehe. Lain kali datang lagi ye awok. Dia datang bawak sushi,jangan jelesss~
Majlis perasmian bagi program UTM Berselawat yang dirasmikan oleh Yang Berhormat Dato' M.Tahrir bin Kiyai Haji Samsudin,..Mufti negeri Johor.
Forum selebriti yang bertajuk "The Messengers" yang telah membariskan panelis selebriti Ustaz Don Daniyal, IM Asyraf dan Bro Shah Kirit. Disertai dengan moderator yang tak kurang hebatnya iaitu Ustaz Muhajirin.. Baru tahu yang Ustaz Don dengan IM Asyraf satu sekolah dulu..hehe
Peserta yang hadir memenuhi Dewan Sultan Iskandar. Dengarnya sampai kat luar orang yang hadir sebab tak muat dah kat dalam ni..Alhamdulillah,ramai yang berlumba-lumba untuk join taman-taman syurga ni.. :)
Talaqqi perdana bersama-sama Syeikh Nuruddin Marbu Al-Banjari Al-Makki. Saya tak pergi yang ni..huhu. Kat atas tu ada disertakan adab-adab apabila hadir dalam majlis ilmu beliau. In shaa Allah boleh dipraktikkan dalam kehidupan seharian kita.

Ramai jugakkan.. :)

Terima kasih kepada Majlis Ta'lim Darul Murtadza di bawah pimpinan Tuan Habib Ali Zaenal Abidin al-Hameed atas kesudian datang ke UTM dan memberi pengisian yang amat bermakna untuk kami semua. Subhanallah
Ustaz Don datang jugak malam ni rupenye..hehe 

Semua hadirin yang datang pada malam tu..Saya duduk kat atas tu,nampak tak?hehe :p
Apepun,harap sangat program macam ni ada lagi tahun depan. Semakin kerap semakin best! ^_^
Sekian dulu laporan saya : Setiausaha yang tidak diiktiraf..kikiki


You Might Also Like

4 comments

  1. pergi forum selebriti je hari tu... yang lain tak dapat pergi.. huhuhu...

    ReplyDelete
  2. bestnyee ada ustz don :D

    ReplyDelete
  3. @zahidahwahid
    takpelaa.. in shaa Allah utm brselawat next sem.. hihi :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)