Tamat Sudah.. ^_^

Monday, January 14, 2013

Bismillahirrahmanirrahiim..Assalamualaikum..
Lama sudah tak menjenguk blog sendirik nih..hoho..Rase rndulaa pulak.Sebab tulaa tulis entry ni walaupun tak tau nak tulis ape sebenarnye..Entry first untuk tahun 2013 ni..hukhuk

Alhamdulillah,petang tadi pukul 5.36 petang adalah detik terakhir untuk saya dan sahabat seperjuangan jawab last paper punye exam.erk!Macam pelik jer bunyi ayat ni..Kalau tak paham,buat-buat paham jerlaa eh?hehe..Tapi,kalau senior tuh rasanya ramai lagi yang belum habis paper..Mohon jangan jeles ye bagi sesape yang tak habis exam lagi.. :p

Terima kasih Ya Allah ^_^
Esok malam pulak,in shaa Allah saya dan dua orang sahabt lagi akan balik kampung.Balik mano eh adik kakok?Kelatelaa..hehe.Rindu nak jumpe ma abah and adik2,xlupe jugak buat Nottyku yang tercenta..hehe :D
Apepun,cuti sebulan nih cube2laa buat aktiviti yang berfaedah sedikit ye tuan punyer badan.Jangan duk mengadap latop jer 24 jam..

Oklah dulu kawan2..Saya rase balik kampung ni  tak dapat nak online kot..Biaselaa,xder brudbang kat rumah..hehe.Jadi,jangan rindu sangat kat saya eh.Semoga kita diberi kesempatan oleh Allah untuk bertemu lagi di entry akan datang di waktu dan mase yang sama.Ceh,terover pulak!-..-
Assalamualaikum,adios amigos..Jaga diri leklok tau semua..Jangan lupa tugas kita sebagai khalifah di muka bumi ni.. ^_^


You Might Also Like

0 comments

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)