Result Upu...Alhamdulillah~

Friday, July 13, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.k..
Kawan2 semua,dah blh cek kputusan upu!!Bg student lepasan stp dan matrik..Boleh cek kat laman web ni..

Semakan keputusan ke IPTA

Then,keluarlah benda alah ni..

Masukkan apa2 yg patut dan result akan keluar pastu..Good luck bagi sesapa yg tak check lagi..
Saya pulak dapat gi UTM..Alhamdulillah.Walaupun ni second choise saya.. Syukur sangat2. ^_^


Alhamdulillah ya Allah..
Kawan2 yg dah check tu..Share2 lah dgn saya eh.Mana tau kita dapat sekali. ^_^ Hari ni jugak hari last kat ump ni..Tq for everyone.Sir,abang2 dan kakak2 faci yg banyak ajar kitorang.Terima kasih sgt2.Ma dan abah nak dtg ambik saya.Dah bertolak pun.Insya Allah,petang nanti sampai sini.Doakan semoga semuanya selamat.

You Might Also Like

12 comments

  1. terima kasih semua..Alhamdulillah ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah-tahniah. Selamat datang ke UTM. Selamat jadi student UTM. Hidup UTM...

    ReplyDelete
  3. waahh tahniahh ,, belajar rajin2 lepas ni .

    visit sini .

    ReplyDelete
  4. Gonna miss UMP, inshaAllah nanti kalo ade jodoh bole jumpa lgi. HEHE

    ReplyDelete
  5. @Cikgu Hairul
    Wah,semangat cikgu..Terima kasih..2x ^_^

    ReplyDelete
  6. @putryteya
    Terima kasih banyak2..Insya Allah,kena tingkatkan kerajinan pasni!hehe :)

    ReplyDelete
  7. @Nadirah Izan
    KMPh X UMP tetap di hati..hehe
    Insya Allah akak.jumpa lagi kat UTM nanti. :)

    ReplyDelete
  8. @Miss Nieyna
    Thank you very much awak!hehe :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)