Kehidupan kat UMP~

Tuesday, June 26, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.k..

Alhamdulillah,hari ni dapat jugak access internet kat bilik..Kalau kat kelas tak payah cakaplaakan.Memang online jerlah kejenya.Tapi,takkanlah nak update blog pulak kat situ..Facebook dimaafkan.Petang tadi belajar guna DSLR,semalam pulak first time pakai Apple punye pc..kihkih..For three weeks,guna Apple lah nampaknye..hehe(senyum bangga)

Tapi,yang menakutkan kena present..Kalau setakat present saja 2 xper lagi.Ni siap kena upload kat You Tube.Malulaa saya tetiba jadi femes ni kan..huhu.Tapi,saya bantai jer.Main cakap jer pagi tadi.hehe

Oo..Di samping tu,saya nak kongsi ilmu sikit ni.Kalau sahabat semua tak tau lagilaa kan.Kalau nak buat slide untuk presentation boleh buat pakai Prezi..


ni contoh dia,kalau xnampak boleh cari lagi kat google.
comei dok?



Em,tu jerlaa dulu kot.Nak wat entry pendek ni pun lama sebab internet kejap ada kejap xder..

my third doodle.

You Might Also Like

13 comments

  1. wah ,untung larr dok UMP ..engineer ke diq ? :)

    ReplyDelete
  2. bismillah..
    :) ehem2..
    hai si cantik manis..
    akak singgah nih.. :)
    ngeee~alhamdulillah..
    murah rezeki adik dapt belajar kt ump.. :) beajr rajin2 yee..ngee~
    akak doakan adik spye dpat dekan teteiap sem :) aminnn

    ReplyDelete
  3. @sHiMi sHinHae~
    ehem2..ekceli wat short course jer..Skarang ni cuti panjang.So,join jerlaa..hehe

    ReplyDelete
  4. @diera_nadiera ulalaaa~
    hehe..terima kasih akak atas doanya.Aminn~.Tapinye blajar kejap jer ni.3 mggu jer..Tapi,insya Allah,akan blajar brsungguh2. :)

    ReplyDelete
  5. amboi cmelnyer doodle..hikhik

    ReplyDelete
  6. nnti da uplod kt youtbe gtau r..nk try usha..hehe

    ReplyDelete
  7. @AsH ShiKaNo
    hehe..baru blaja jer nih.. :)

    ReplyDelete
  8. @yana yani
    Terima kasih..saya budak baru blaja.. :)

    ReplyDelete
  9. ala..wat pe nk segan..nnti bole ajar sye

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)