I have to Finish this!!

Saturday, June 29, 2019


Yup, UIA memang tengah cuti pun sekarang ni. But, I'm here. ALONE. Struggling to finish my research paper a.k.a Directed Research (DR). The struggle is real man. Harhar.

Actually, I thought that DR is more simpler than thesis. But, it's actually almost the same! The differences were only amount of pages and you don't have to defend your proposal for DR. Haha padan muka I kan? :P

I tengah buat correction sekarang ni. Ohh, I really have to finish all of this. Please pray for me. Sikit ja lagi. But, I rasa macam ahhh susahnyaaa.

Motivation. Janganlah lari lagii. Meh dekat2 dengan I.

Don't give up Fatihah! You can do this. Sikit jaa lagi ni. Sabar sikit ja, then you boleh tarik nafas lega dah.

Haha I bebel ape tah. Kejap bunyik macam semangat, kejap bunyi macam down. Maafkan diriku ya. Duk buat sesi meluah memalam buta ni. 😂

Ok wait, let me share some motivational quote lah sikit. Bagi naik semangat sikit.



Alaa, tak banyak sangatlah pulak gambo yang terjumpak kat dalam phone ni. Takpala, malaih dah nak gugel. Hihihi

Okeylah semorang, nak undur diri dulu. Don't forget to pray for me yaa. Sorry lah grammar ke laut. Main bedal ja apa yang keluar kat kepala. Heheh

Till then, assalamualaikum! ;)

Mahallah Hafsah,
12.40am.

You Might Also Like

3 comments

  1. good luck!

    p/s selamat hari raya

    ReplyDelete
  2. You can do it sis!!!! memang kadang2 kita akan rasa semangat tuh hilang. I's OK and it's totally normal. Semoga beroleh kejayaan ya sis.

    ReplyDelete
  3. uish kena buat research writing.. kalau saya ni memang nk pecah kepala sbb saya paling tksuka buat2 research ni.. huhu

    all the best!

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)