Parcel dari Lazada.

Monday, November 21, 2016

parcel Lazada

Alhamdulillah. Parcel dah sampai tengahari tadi kat rumah. Macam biasa, excited sangat bila tengok van poslaju tu sampaii. Hihi. Selain dua barang ni, gambar konvo aku haritu pun dah selamat sampai. Terrbaiklah Kelab Foto Kreatif UTM. Laju jerr.

Okeyy, let's cekidaut apa yang aku beli. Jyeahh!

dslrfilters

Filters! Ada tiga filters + lens hood. I don't know, pembelian yang tidak dirancang. Aku tengok murah, terus grab. Please jangan contohi aku. Harhar. But, harga dia memang murah. RM31.99 + diskaun sebanyak RM6.40 + FREE SHIPPING = RM25.59! So, rasanya memang berbaloi-baloi untuk dibeli.

DSLR aku tu dahlaa selalu dianaktirikan. Jadi, aku rasa kalini takpelaa keluarkan duit sikit untuk dia. Mehmeh.

beabeautyvare massager

5 in 1 beauty care massager. Oh my, aku terpengaruh and terbeli benda alah ni sebab aku memang suka tengok skincare routine kat Youtube. Adeii. Yang ni pulak harga dia RM18.97 + diskaun RM3.79 + FREE SHIPPING = RM15.18!

Thanks LAZADA! Aku order 14 November and parcel ni sampai semalam 21 November. Lama sikit sebab stock dari oversea. Of course yang paling best adalah DISKAUN + FREE SHIPPING!

20% OFF for new customers (1 Nov-17 Dec) = 20LAPOR25.

Okeylah, chiawww~

You Might Also Like

11 comments

  1. Alhamdulillah dah selamat sampai...yipppii..

    ReplyDelete
  2. wah banyak memborongnya..hehe. best kan beli kat Lazada ni. macam2 boleh dapat kat situ

    ReplyDelete
  3. Lamabatnya sampai. 7 hari lepas order. Hehe. Tak sanggup nak menunggu

    ReplyDelete
  4. mek pun dah msuk wishlist massenger muka tu ! nk beli jugak ! hihi. sronoknyaa !

    ReplyDelete
  5. bestnya ada DSLR T.T beauty massager tu lenne dah ada but jarang guna haha

    Lenne Zulkiflly

    ReplyDelete
  6. Face massanger macam menarik je. Teringin jugak nak ada satu ni. HIhi.

    bestnya ana ada DSLR dan tahu cara nak guna. Hii. Siqah surrender siap2 dah kalau bab DSLR. pakai phone jela yang tahu pun. hii

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah selamat diterima..

    ReplyDelete
  8. Rasa berbaloi kan kalau dapat shopping masa offer..

    ReplyDelete
  9. wah shopping lazada ekk :)
    aida da puas shopping situ dah.
    skang da tak tau nak shopping per lagi :) ha ha ha...

    ReplyDelete
  10. hamboiiii sopink sakan dia ya ;-)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N