Terima Kasih Sis JM

Wednesday, July 20, 2016


Terima kasih banyak2 sis JM. Dah lama dapat ni tapi baru tau masa balik bulan puasa haritu and baru sempat buat entry. Maaf ye sis. Hikhik.

Teruja sangat tengok magnet fridge ni. Siap ada special for ana fatihah tu yang tak tahan. Dari jauh pulak tu. Nami Island, tak pernah sampai lagi nii. Terharu sangat kite. :')

Sis JM antara sahabat blogger yg suka boom blog sahabat2. Rajin sangat komen and sangat mesralah. Rasa macam dah lama kenal, walaupun sebenarnya kenal kat alam maya je. Hihi

Apapun sis, moga persahabatan kita kekal sentiasa. Terima kasih sangat!! Really appreciate it! #muahciked

You Might Also Like

7 comments

  1. Hehe memang special ni. Kita dulu pun kumpul fridge magnet :) Tahniah awak!

    ReplyDelete
  2. magnet fridge? wowwsers! nice

    ReplyDelete
  3. salam ... saya pun dapat hehehe baca blog sis JM pon best!

    ReplyDelete
  4. datang beraya kat sini ,
    Taqabballahu minna wa minkum.

    maafkan salah silap saya sepanjang berkenalan disini.

    Selamat hari raya Fatihah :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah :) nikmat ukhuwah..

    ReplyDelete
  6. Tahniah dik... akak pun ada dapat juga FM dari JM. .

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N