2 Days.

Saturday, February 27, 2016

Apa yang two days sangat tu? Takde apa sangat pun. Cuma nak cerita, dua hari ni Jumaat dan Sabtu saya ambik professional course, ISO. Semalam dari pagi hingga ke petang lecture dan hari ni pulak sampai pukul dua. Alhamdulillah, we've made it! Hihi

Aktiviti yang dibuat dalam kelas
Enam minit masa diberi, tapi tak sempat jugak nak penuhkan ruang signature tu. Haha :P Hilanglah mengantuk buat aktiviti macamni. Leulz.

Teruknyaa result, sobsob. Simpan buat kenangan. Haha
Lepas habis kelas ISO, kami sempat ke Seminar al-Quran di Hatiku bersama2 ustaz Asraff Ayob Al-Hafiz. Ramai jugaklaa orang yang hadir dari dalam dan jugak luar UTM. The truth is, nampak macam lagi ramai orang luar. Siap ada yang datang dengan bas lagi. Respect! Ada makcik yang duduk sebelah saya tu, datang dari Pontian. Boleh tahan jauh jugaktuu~ Sanggup datang jauh2 untuk menuntut ilmu. Terbaiklahh!

Best seminar tuu. Walaupun sempat pegi kejap je, tapi banyak ilmu baru yang kami dapat. Kami ikut ustaz baca dan banyak jugaklaa kesalahan2 yang ditegur. Kebanyakannya dari segi sebutan huruf. Memang kena banyaaak lagi ngaji untuk betulkan bacaan al-Quran kita.
Sama-samala kita terus bersemangat menuntut ilmu. Okeh? ;)

You Might Also Like

10 comments

  1. Ok..baiklah...hihihi..

    ReplyDelete
  2. Great post! Do you want to support each others blog by following each other? Please let me know so I can follow you right back:)

    xoxo
    www.theclosetelf.com

    ReplyDelete
  3. saya suka sesi ice breaking camtu, mintak sign org. even kelam kabut, hehe
    bagus ada seminar2 camni. teringin nk pegi sbb dah lama x dengar seminar membangun camni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oklaa. Mintak sign sambil gelak2. Tapi, malangnyaa xsempat kenal sgt pun. Cuma gelak2 sesama jerlaa mampu. :P

      Delete
  4. Ish.. mengada je. saja je buat kita curious . huhu

    ReplyDelete
  5. Bestnyaa huhu..nak gak hehe :) good luck ye ana ^^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum Ana.. :)

    Wah best nyer seminar ISO kan? Kat tempat kerja kita selalu dengar Audit ISO jerk..Hehe..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N