Terima Kasih 2015. :')

Thursday, December 31, 2015

Are you having fun with 2015?
I'm sure the best answer is yes and also no. Right?

Tentu banyak pahit dan manis yang kita dah lalui sepanjang 2015 ni. Dan, pasti jugak banyak mengajar kita untuk menjadi manusia yang lebih baik dari sebelum ni.

So, macam mana? Azam tercapai ke?
Atau terpaksa postpone ke tahun depan a.k.a esok pulak. Hihi
Kalau belum tercapai, jangan sedih-sedih. Teruskan usaha anda okeh. Chaiyookkk!

Apapun, 2015 sudah pasti akan menjadi kenangan yang bakal terpahat dalam memori kita jugak. Sampai bila? Mungkin, sampai bila-bila. :')

Saya dan 2015. Setiap tahun sangat special bagi saya walaupun saya ni jenis yang pelupa. Kengkunun nak buat jugak highlight for 2015 tapi serius tak ingat sangat apa yang jadik sepanjang tahun ni. Haha. Mungkin boleh tengok balik post lama2, baru boleh flashback sikit2 kisah lalu. Atau check album gambar 2015. But, for sure there are sooo many stories that happen to me. Laughed and cry. Teach me to be more stronger person in life. In shaa Allah. :')

Dear Fatihah,
you are getting older again, and again.
Please be a good muslimah, who obeys to Allah and Rasulullah s.a.w.
Control your emotion and be patient.
Do goods to your parent, family, friends and also the communities.
Try to do your best in your life and of course it's for your akhirah too.
Keep learning and istiqamah!
Ya muqallib al-qulub, thabbit qulubana‘ala dinik.
Wahai Tuhan Yang Membolak-balikkan hati, tetapkan hati kami di atas agamaMu.
Semoga tahun yang mendatang, akan menjadikan kita hamba yang lebih bertaqwa kepada Allah.
Jom, sama-sama kita kejar redha Allah!

Ilalliqa' 2015. I'm gonna miss you. :')

You Might Also Like

13 comments

  1. salam tahun baru., semoga dipermudahkan ;p

    ReplyDelete
  2. selamat tahun baru, semoga kisah pada tahun 2015 akan lebih mendewasakan kita ;')

    ReplyDelete
  3. selamat tahun baharu :)

    ReplyDelete
  4. Selamat tahun baru 2016.. pelbagai suka dan duka dilalui.. bersama kita memperbaiki diri menjadi lebih baik..

    ReplyDelete
  5. Happy New Year, moga dipermudahkan segala urusan kita :)

    ReplyDelete
  6. Amin . Moga kita menjadi hamba yang lebih baik ^^

    ReplyDelete
  7. diharap tahun 2016 bakal menjadi lebih baik.. selamat tahun baru

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum. Selamat tahun baru.

    Semoga dipermudahkan segala urusan :)

    ReplyDelete
  9. Salam tahun baru adik....fokus dalam setiap tugasan...moga sentiasa istiqhomah dalam amal maruf..

    ReplyDelete
  10. Selamat Tahun Baru, moga tahun ini lebih baik dari tahun2 sebelumnya ^__^

    Jom Terjah: Fesyen dan Gaya Popular Lelaki Masa kini yang Simple lagi Murah! :)

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru :) insya-Allah tahun 2016 akan lebih bermakna tapi jangan lupakan kenangan dalam tahun 2015

    ReplyDelete
  12. Selamat menempuh tahun baru 2016 Ana. semoga segala urusan dipermudah ^^

    ReplyDelete
  13. meninggalkan 2015 dgn harapan yg menggunung utk 2016...

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N