Koleksi Tudung Cloverush Online.

Thursday, December 03, 2015

Hari ni saya nak berkongsi pasal koleksi tudung Cloverush Online. Yup, i know mesti ramai yang seronok kan? Terutamanya muslimah kat luar sana. Haha

Cloverush ni antara jenama fesyen muslimah terbaru yang sedang hangat kebabom buat masa ini di pasaran. Hah, gitu! 
As for me, tudung ni sangat kemas dan cantik. Meh usya sikit. ;)

WOW?!
boleh beli buat kakak atau ma nih. ;)
So, kakak2 dan umi2 yang nak nampak cantik dan menutup aurat, Cloverush antara jenama yang sangat sesuai untuk semua. 
Apa yang saya paling suka sebenarnya sebab design dia simple je. Saya ni tak suka sangat yang meriah-meriah liplap2 ni. Hihi :P

Bagi saya koleksi tudung Cloverush online yang terkini memang selari dengan trend fesyen tudung yang terkini. Sesuai sangat dengan citarasa wanita moden sekarang!
Jom tengok lagi koleksi tudung yang lain. :)

simple but nice
suka warna ni! ^^
Tudung Cloverush ni jugak sesuai untuk dipadankan dengan apa saja pakaian muslimah. Tak kesahlaa jubah ke, baju kurung ke. Semua sesuai. Pakai dengan tracksuit pun oke jugak ni!

Pendeknya, tudung dari jenama Cloverush ni memang menariklaa.
Bergaya, osem dan yang paling penting sekali TUTUP AURAT! ;)

So, hakak2 yang tertarik tu, bolehlaa terus cek dompet masing2. Beli jangan tak beli. Tapi, jangan sampai ikut nafsu sangat ye. Baca bismillah dulu sebelum klik link tu~
Hehe. Peace!


You Might Also Like

14 comments

  1. betul tu. tanggungjawab itulah yg akan dipersolakan kelak

    ReplyDelete
  2. eh ha ah la huhu cantik gilaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. salam fatihah cantik simple, nak pakai pon tak malu.kann

    ReplyDelete
  4. setuju..yang penting aurat terpelihara..kan ana..:)

    ReplyDelete
  5. One of my wishlist tudung. Hhahah.. Dia punya materials pun best. Elok je terletak bila pakai😀

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sini dik.... cantik² tudung dia....akak pun suka pakai tudung yang simple² yang tak sarat dengan liplap² sana sini dan paling penting ia menutup aurat kita..

    ReplyDelete
  7. cantik design tudung ni..siap ada awning lg instant shawl diorang. tapi memang kene check dompet dulu la sblm membeli..hehehe

    ReplyDelete
  8. simple tu paling sng nk pakai.. dri terbelit belit

    ReplyDelete
  9. ahaa..betul yang penting tutup aurat

    ReplyDelete
  10. Cloverush memang best pun .. kain dia mmg selesa .. asal nak g jenjalan mesti rembat tudung nih .. hehee

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N