EXPEDEA'15 Desaru

Sunday, June 28, 2015

Bismillah.
Assalamualaikum alls~

23/5/2015

Alhamdulillah, hari ni berkesempatan ke Desaru walaupun dalam kesibukan FYP. Hehe.
What is EXPEDEA? Sebenarnya, ia adalah program Family Day untuk course kami. Acara tahunan yang akan di'handle' oleh student tahun dua. ^_^

Dalam program ni kami akan ada games dan makan2. Dan, biasanya kami akan buat program ni pada waktu2 kritikal masa tengah banyak esaimen. Haha. So, memang bila datang sini kami akan enjoy betulbetul konon dapatlaa lupakan sekejap stress belajo tu. :p

gambar bajet, padahal topi pinjam. 
Banyak jugak kami ber'photoshoot'. haha. Semua nak ambik gambar bajet-bajet kat oversea gituu. Dengan topinya, cermin mata hitam nyaa. Semua kami sebat. :P

lovely classmates~

A day spent with FRIENDS is always a day well spent. 

Punyalaa lambat post entry nih. Sekarang ni alhamdulillah dah balik kampung dah pun. FYP pun dah settle semua. Tapi FYP 2 ada lagi duk menanti nextnext sem. :D

Sebelum terlambat, salam Ramadhan saya ucapkan kepada semua sahabat. Hari ni dah 11 Ramadhan dah pun. Semoga Ramadhan kali ni lebih baik dari sebelum. In shaa Allah.. :)

You Might Also Like

0 comments

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N