Jom Daftar Kat MyHeppi yang Osem ^__^

Wednesday, February 20, 2013

Bismillahirrahmanirrahim..


Sahabat semua dah tau ke pasal Myheppi.com ni?Tentu dah ramai yang tau tapi mungkin masih ada yang belum tahu pasal ni kan.Ok,mari sini dengar saya cerita..hehe
First,kita tengok gambar eh..Biarkan gambar berbicara.Ceeewah!

cute tak??bertemakan warna oren. ^^

Kat sini bolehlaa sign up bagi sesiapa yang belum register lagi tu.Myheppi ni dia lebih kurang macam fb laa,laman sosial yang baru.Bezanya adalah yang ni lebih terjaga dan in shaa Allah boleh mendekatkan lagi kita dengan Allah s.w.t. ^_^
Kenapa ia lebih terjaga?Sebabnya adalah...
nampak tak?kalau tak nampak sila klik. ^_^
See,gambar yang tak menutup aurat akan dipadam ye.Sama jugak dengan gambar yang terjelir,pipi kembung dan sewaktu dengannya.. :) Jadi,mase kita duk online tu,takdelaa nak sakit mata kena tengok gambar yang pelik-pelik pulak.

Selain tu,kat Myheppy ni dia ada sediakan link video-video ceramah.Jadi,bolehlaa nak tengok ceramah sambil-sambil online tu..
ustaz Azhar Idrus punye video
Banyak lagi video dari ustaz lain,Ustaz Don,Ustaz Kazim Elias and so onlaa..Boleh try tengok sendiri nanti..
Selain tu,kalau kita suka dengan satu2 post kita boleh click happy,boleh comment dan share jugak.Ni salah satu contoh post dari salah seorang sahabat saya..
Jadi,tunggu apa lagi?Jom ramai-ramai mendaftar kat Myheppi ni sekarang!!Oklaa,assalamualaikum~ ^^



You Might Also Like

9 comments

  1. dah daftar . alhamdulillah , ada jugak yg meneruskan usaha buat laman sosial sama spt FB tapi lebih islamik :)

    ReplyDelete
  2. ada dgr pasal ni. in shaa ALLAH, nak buad :)

    ReplyDelete
  3. menarik..smbl tu blh tmbh ilmu.

    ReplyDelete
  4. @munirah :)
    Betul-betul.. :)
    Lagi best dan comel..hehe

    ReplyDelete
  5. @Izzah Haneefa
    Buat jangan tak buat.Kita meriahkan lagi Myheppi ni. :D

    ReplyDelete
  6. @Nasuha
    Setuju!In shaa Allah.. :)

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. Blognya bagus .saya dari INDONESIA kunjungi blog saya ya Bloger KMC

    ReplyDelete
  9. kenapa sekarang dah tak der ??

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)