Disember dan Usaha

Monday, December 03, 2018

Desember dan Usaha

Dah masuk bulan Disember, ini menandakan tanda-tanda hujung sem dah datang. Hampa boleh tengoklah tu checklist untuk bulan nih. Tapi, yang kosong-kosong tu tak bermakna aku free tau. Itu maknanya, waktu untuk aku siapkan segala jenis mak nenek assignment yang perlu dihantar pada tarikh-tarikh yang bertanda tu. Huhu

Esok aku ada mini workshop. Buat dalam kelas je, workshop on stress management macam tu lah. InshaAllah aku dan pair aku, Farah akan buat guna belon. Kira macam kita tulis atas kertas warna-warni apa faktor yang buatkan kita stress, lipat masuk dalam belon tu and lepastu tiuplah belon tu. Last sekali, sama-sama kita letupkan dia secara berjemaah. Haha tetiba rasa macam sayang dekat balloons tuh. :P

Doakan kami lancar perkataan dan konfiden je buat benda alah ni. Hihiks masheh. ;)

Desember dan Usaha

Apapun, Man Jadda wa Jada!
Siapa yang berusaha bersungguh-sungguh, pasti akan berhasil.

Semangaaaaaaat Fatihahhhhhhh!
You can do this!
You're awesome!
You're cool!
You're strong!

Hehe bukan puji diri sendiri ye. Ni cara aku nak bagi semangat kat diri sendiri je ni. Haha
Okeylah, sekadar itu. Dah nak masuk Asar. Jom get ready untuk solat. Dan lepas rehat-rehat sikit, let's continue our work. Hoyeahhhhhhh! ^_^

You Might Also Like

10 comments

  1. semoga segalanya dipermudahkan... aminnn

    ReplyDelete
  2. You can do it.. Semoga dipermudahkan semua urusan.. Aamiin..

    ReplyDelete
  3. Bismillah.Yakin boleh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bismillah. InshaAllah kak. Ganbatte!

      Delete
  4. insyaAllah. really need this kind of motivation. hectic week minggu gila...all the best ana!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. InshaAllah, we can do this! Together we are stronger. Eh, tetiba je. Haha

      Delete
  5. moga dipermudahkan segala urusan study, tetiba rindu pulak study hahaha :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itukan memang sangatlah normal. Haha yang study tak sabar2 nak habis pulak. :P

      Delete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)