Lazada Birthday Blogger Contest

Sunday, March 12, 2017

Lazada Birthday Blogger Contest

Okey, aku nak mencuba nasib join Lazada Birthday Blogger Contest ni. Contest ini akan tamat pada 23 March (11.59pm) tau. Jadi, moh ler kita ramai-ramai memeriahkan contest ni. Jangan lepaskan peluang ni. Moga ada rezeki Fatihah untuk menang contest Lazada ni. Semua amiinkan. Amiiin~
Terima kasih korang. Ihiks! 😜

LAZADA bagi empat soalan suruh kita jawab. Tak banyak pun,  jadi meh sama-sama kita tengok apa yang akan aku jawab. Ehem.

1. Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?

Aku suka LAZADA sebab dia macam poket Doraemon. Boleh kata macam semua benda ada terjual kat situ. Okey fine! Kat situ takde jual mesin masa. Tapi, kita masih boleh jumpa dari barang elektrik sampai ke barang make-up. Dari barang yang murah sampailah ke barang yang mahal yang aku hanya mampu tengok je. Haha. Manalah tak rambang mata kan? 

Lagi satu, mestilah sebab LAZADA suka bagi diskaun jugak. Siapa yang tak suka diskaun? Mestilah takde kan? Kalau ada, there must be something wrong somewhere dekat orang tu. Hmmm. 

2. Tiga Produk Kegemaran dari LAZADA

Lazada Birthday Blogger Contest

Comelkan rice cooker ni? Sebenarnya aku memang tengah mencari rice cooker dan yang ni memang termasuk dalam wishlist aku. It's so kawaiii!

Lazada Birthday Blogger Contest

Setiap kali, aku usya website LAZADA memang akan selalu tengok dekat ruangan backpack. Bila nak beli yang original ni? Asyik beli yang tiruan je. Hihi

Lazada Birthday Blogger Contest

Mesin buat yogurt. Aku memang sukalah benda-benda macamni. Rasa macam kita tengah buat eksperimen ataupun main masak-masak. Takde lagi dekat rumah ni. Sangat menarik hati untuk dibeli. Hehe

3. Apakah pendapat anda untuk Lazada Malaysia boleh diperbaiki/dipertingkatkan?

Sebenarnya aku pun tak tahu nak bagi pendapat apa untuk diperbaiki. Rasanya tak banyak sangat untuk diperbaiki. Macam yang kebanyakan orang dah cakap pasal COD tu lah. Lagi satu, kalau diskaun tambahkan banyak-banyak lagi, mesti lagi best. Haha boleh pulak macam tu? 😁😁

4. Apakah ucapan selamat hari lahir anda untuk Lazada Malaysia?

Happy birthday LAZADA. I'm looking forward to shopping with you again. Semoga terus success dan bagi diskaun banyak-banyak dekat customers. Okey, I repeat it again! Sorry. 😜😜

Last but not least, jom kita tengok senarai hadiah yang LAZADA tawarkan,

Less than 50 Participants (10 winners) 
1st Prize: 1 x RM300
2nd Prize: 3 x RM200 
3rd Prize: 6 x RM100 

More than 50 and less than 100 Participants (20 winners) 
1st Prize: 1 x RM500
2nd Prize: 7 x RM250 
3rd Prize: 12 x RM125 

More than 100 Participants (30 winners) 
1st Prize : 1 x RM800 
2nd Prize : 12 x RM300 
3rd Prize :17 x RM150 

You Might Also Like

15 comments

  1. Menarik ni ana. Rasa macam nak join jugak. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jemputlaa join. Sama2 meriahkan contest ni. :D

      Delete
  2. Yang yogurt tu menarik la fatihah haha. Bagpack tu pun! ya Allah macam sama ja wishlist kita ni. Syed nak cari bagpack haritu tapi macam banyak sangat tak tau nak pilih mana satu hehe. Baru lepas tag fatihah dekat entry syed tu. dah join pula rupanya.

    ReplyDelete
  3. Comelnye rice cooker tu. Geram pulak tengok.

    Semoga berjaya dear :)

    ReplyDelete
  4. Moga Ana berjaya ya...ameen..

    ReplyDelete
  5. good luck ye! nanti nak join lah..tapi mushroom rice cooker tu comelnya la hai..hehe

    ReplyDelete
  6. menariknya mesin yogurt tu... gd luck sis:)

    ReplyDelete
  7. menarik semua produk2 tu. nanti nak join jugak la :D

    ReplyDelete
  8. comel rice cooker tu bentuk mushroom. btw, good luck ana. makin ramai yg join hadiah makin up

    ReplyDelete
  9. Ohsem.. Semoga ada rezeki ana..

    ReplyDelete
  10. Comelnyaaaa Mushroom Design RiceCooker tuuu! Hii. Good luck Fatihah :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)