Terima Kasih Buat 1K Followers.

Monday, January 09, 2017

Terima Kasih Buat 1K Followers.

Alhamdulillah. Walaupun saya ini tidaklah terlalu aktif dalam dunia blog. Walaupun saya ni sekejap ada, sekejap tiada macam chipsmore orang kata. Namun, ada jugak sahabat2 yang sudi follow blog Bidadari Superb ini.

Terima kasih buat kesemua followers. Lama jugak saya ambik masa untuk cukup 1K nih. Mungkin sebab faktor jarang blogwalking dan jarang online.
Saya sebenarnya cuba untuk meningkatkan mutu penulisan artikel2 yang saya post kat dalam blog ni.

Semoga setiap patah perkataan, setiap butir huruf akan memberi saham untuk saya di akhirat. Walaupun sebenarnya saya sedar juga, banyak juga ya entry saya yang kurang berfaedah. Namun, buat pembaca yang saya kasihi. Ambillah yang baik2 sahaja daripada blog ini. Kalau nampak ada yang tidak elok dipandang atau salah silap. Tegurlah dan janganlah pulak diikut. Hihi

Apapun, perbetulkan niat dalam menulis blog. Sebab apa, perkara yang baik kalau kita niatkan kerana Allah akan menjadi ibadah. Nah, bila diniatkan kerana Allah. Maka, setiap kali kita ber'blog, pahala juga akan bertambah2. Maha Suci Allah. Allah Maha Pemurah. :)

You Might Also Like

14 comments

  1. Allhamdulillah.... semoga terus maju dan jaya sis:)

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah tahniah :)

    ReplyDelete
  3. Wah, tahniah! Alhamdulillah... :)

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah. Semoga ukhwah yg terbina mendapat redhaNya :)

    ReplyDelete
  5. sy acah2 nak jd followers yg ke 1001. hee, xpa la, yg ke 1002 pun blh. alhamdulillah 😉

    ReplyDelete
  6. i am one of your follower tau :)

    ReplyDelete
  7. Tahniah Ana <3 ...Selamat terus maju jaya.

    ReplyDelete
  8. Salam Perkenalan..
    tahniah...

    ReplyDelete
  9. ni baru betul BERKWAN BIAR SERIBU hehehehe

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)