Jalan-jalan Cari Buku 2!

Monday, February 29, 2016

Disebabkan aku dah tak tahu nak buat tajuk apa untuk sesi buku baru ni, aku pun buatlah tajuk Jalan-Jalan Cari Buku! lagi. Cuma tambah 2 je kat belakang tu. Okeh? ;)

Sebelum aku tunjuk buku apa yang baru aku beli, saja nak cakap hari ni 29 Feb 2016!! Disebabkan tarikh ni hanya ada empat tahun sekali, jadi aku rasa ia agak sesuai untuk di'highlight kan dalam blog ni. Mehmeh. :P

Trilogi Ajaib #3: AKSARA|Syafiq Aizat

Dah start baca sikit, excited sebab buku2 sebelum ni best! (Y)
Dance in the Rain|Rabiatul Faazra

Buku ni pun comel jugak dalam dia~ ^^

Kawaii Notebook 

Takleh tahan diri untuk beli buku nih. Comel sangat! Dahlaa hijau! X_X
Seronok sangat dapat pegi kedai buku. Btw, tadi beli dekat MPH lebih RM50  dan dapat free member card and baucer RM5 untuk pembelian atas RM30. Hehe :D

Selain buku, semangat jugak duk beli makanan. More foods, more happy!
Yeayy! :P

You Might Also Like

19 comments

  1. salam! wah shoppingbuku bestnya! btw buku dance in the rain dah baca dah! :) seronok warna warna dalam tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uittt! Buat saya tazzabar nak baca buku nih. Hihi

      Delete
  2. wahhhh dah lama tak shoppingbuku ihihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Belanja kita satu kalau nak pi shopping buku. Haha :P

      Delete
  3. Aksara tuuuh termasuk dlm wishlist. Tak sempat lg nak g cari. Urggghhh... Jeles siihh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabaq naaaa~ Best, ada watak baru~ Opss! Oke tu je! Haha :P

      Delete
  4. Huhuhu kalau part2 beli buku nie yg tak tahan nie haha .. minat sgt baca buku dan kumpul buku :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeay! Kita geng~ Sep sikitt! Hihi ;)

      Delete
  5. Nmapak menarik buku dia. Belum baca lagi tu, kalau dah baca mesti lagi menarik. :)

    ReplyDelete
  6. Datang singgah..Jom join Bags Giveaway By Penselduabee.

    http://misskitty12.blogspot.my/2016/03/bags-giveaway-by-penselduabee.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima ksh singgah dan jemput! :)

      Delete
  7. comel buku ijau tu hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann? Hijau is my favourite color pulak tu~ :D

      Delete
  8. Dance in the Rain|Rabiatul Faazra tu nampak best, habis baca nanti pinjamkan to me kejap k? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh aje~ Tu pun kalau ada peluang jumpe. Hiks :P

      Delete
  9. buku cecomel tu xleh nk control. mesti nak bli, kalau pi DIY lagi byk buku cecomel,hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalaaa~ Tengok je, terus takleh stop smiling. Hehe

      Delete
  10. buku yang first tu macam best...

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)