Take a Penguin!

Thursday, January 14, 2016


Lepasni, mungkin saya akan kurang aktif dalam blogging. Sebab kat rumah takde internet, mengharapkan mobile data sahaja. Kalau laju, bolehlaa saya bukak jugak blog. Kalau tak, hmm paham-paham jerlaa ye. Takleh nak update entry tiap-tiap hari dan terjah blog korang selalu!

Jadi, saya mohon maaf awal-awal kalau saya lama tak singgah blog awak2 lepasni ye. In shaa Allah, kalau ada internet saya singgahlaa balik kat blog awak2. Dan, jangan risau blog ni akan terus wujud in shaa Allah. Sayanggg kotttt! Hihi

Apapun, terima kasih kepada semua yang sudi datang ke blog picisan saya ni. Sayang korang! Serius, walaupun tak kenal tapi sudi jugak bagi semangat dan support kat saya nih. *kaki kuis tanah*

nah, amek ni sorang satu. hihi
Maafkan semua salah silap saya jugak ye sepanjang berblog ni. Walaupun saya bukanlah nak berhenti terus blogging ni tapi tak salah untuk bermaaf-maafan sesama kita, kan? Saya dah maafkan sahabat semua, tapi rasanya korang semua baik-baik dengan saya. Takde buat salah apapun. Heee 

Saja nak bagitau lagi sekali, harini last day praktikal. Alhamdulillah. ;)

Ok, tu jer kot.
Happy blogging~
Assalamualaikum! ;)

You Might Also Like

13 comments

  1. kena cari alternatif cari wifi ini.. hihihi

    ReplyDelete
  2. huhuhu rindu la dengan Ana lepas ni.. hehe Take care, ana :)

    ReplyDelete
  3. Allahu..tak apa...kak PC faham...setiap yang berlaku pasti berhikmahkan...

    ReplyDelete
  4. Tahniah dah hbis practical ^^
    comeeeiiinyaaaa penguin tuuuhhhh >.<

    ReplyDelete
  5. so, lepas ni terus start keje ke?

    ReplyDelete
  6. Salam ! sama lah tak ada internet memang bergantung sepenuhnya pada mobile data, dan Alhamdulillah data bagi kerja sama tapi kdg merajuk jugak

    ReplyDelete
  7. huwaaa...untonglah dah habis! tahniah ana! ana superb la! nanti tunggu giliran saya pulak buat entri penuh pasal tamatnya praktikal....hahahahha
    ^_^

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah last day practical dh?
    wuhuw!
    <3
    takpe, qila tunggu awk hihihih <3

    ReplyDelete
  9. selamat beristirehat awakkkk

    ReplyDelete
  10. syukur dah habis praktikal.. selamat bercuti adik..

    ReplyDelete
  11. Keep in touch Ana..^^

    ReplyDelete
  12. ahahahha chumel jaa pnguin nii.. anyway kalau ada masa, datanglah blog saya.. cuci mata tngok kain sngkt sarawakkk.. cantik tau.. harga punn murahhh..

    http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)