Bersilat Dengan Report!

Monday, January 11, 2016

Haritu aku punyalaa berbangga sebab sem ni aku takde exam dekat entry Semester Without Exam kan? Sekarang ni aku dah dapat balasan. Haha. Orang yang ambik exam masing-masing dah up status last paper and nak balik kampung. Dan aku, masih pungpang bersilat nak siapkan report. Huks. -_-

This is sooo me right now!!
Kesian kott mengadap laptop berjam-jam, tapi hasilnya cumalah satu perenggan. Nak keluar air mata ni rasa. Haha. Tapi, alhamdulillah nasib duduk kat rumah. Boleh jugak aku keluar bilik kacau ma abah kejap lepastu masuk bilik sambung balik keja. :P Hilang stress kejap bila kacau dorang nih. Hehe

Tapi yang jadi masalahnya, bajet nak keluar kacau kejap je. Sekali dah borak, ehh terlebih lama pulak. Syiokk pulak bila borak sambil tengok tv sambil makan kerepek ni kann? Haha. Masalah betul laaa. :P
Bila kamu tak tahan lelahnya belajar, maka kamu akan menanggung peritnya kebodohan.
Imam Syafie 
Oke, macam biasa bagi wish untuk diri sendiri. Good luck to me  dan jugak kepada yang tengah struggle sekarang ni tak kiralaa untuk apapun, yang penting benda baik. Good luck to all of you. Memang penat and susah sangat nak lawan penyakit malas ni but we have to. Tunaikan tanggung jawab dan amanah kita dengan sebaik mungkin. In shaa Allah.

You Might Also Like

9 comments

  1. Buat report LI memang bosan. Dah ada idea, elok pegang keyboard terus hilang .. haha .. All the best fatihah ^^

    ReplyDelete
  2. hehehe Lissa pernah menderita penyakit M ni waktu form6 .. haha apapun, all the best, Ana! :D

    ReplyDelete
  3. Ana boleh...in sha Allah...

    ReplyDelete
  4. salam fatihah. faham ! dah lepas tahun lepas. tapi yang syok time hak lain exam, kami dah siap viva dan submit repoert jugak.

    Allah yutfah alaiki.. :)

    pssstt.. saya nangis kot siap kan report :)

    ReplyDelete
  5. huhu bertabah wak! <3
    u can do it ok? trust me!!!
    gogogo

    ReplyDelete
  6. in syaa Allah boleh la tu! chaiyok! gambatte!

    ReplyDelete
  7. Kejap je tu Ana. mesti siap..semoga urusan dipermudah.. :)

    ReplyDelete
  8. hehe..adat student. Semoga berjaya ye :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)