Irfan di Hari Raya..

Friday, August 24, 2012

Bismillahirrahmanirrahim..
Assalamualaikum w.b.k..

Hari ni dah raya keenamkan..Irfan dah nak balik Selangor hari ni..huhu..Family saya semua balik raya tahun ni..Suka sangat!Abang saya yang kat Indon tu pun balik gak..Hujung bulan ni dah nakgi balik dah kat Pondok Pesantren al-Fatah,Temboro tu.Ada yang kenal tak?hihi..

Hari ni saya nak tunjuk gambar Irfan masa hari raya hari tu..Wait,ada yang tak kenal lagi Irfan?Boleh baca sini..Gambar Irfan masa hari pertama lahir pun ada kat situ.. :)

jeling kat sape tu?
Untuk pengetahuan semua,nak ambik gambar Irfan pakai kopiah ni susah sikit.Kitorang dah jadi macam paparazzi nak ambik gambar dia ni..Sikit2 nak buang kopiah  tu..hehe
Ha,satu lagi.Perasan tak kat hidung dia macam ada benda tu..Tu sebab dia jatuh kat dalam shopping mall.Dia memang tak pandai jalan,tahu lari jer..Dahlaa laju..huhu..Kurus kitorang ni.

dah dapat susu baru senyap..^_^
Pakai kasut raya tu..Irfan dah taknak pakai kasut buruk dia tau..haha..Lawaklaa budak ni sorang. :)
Sayang kamu!!
Doaku untukmu..
Moga jadi anak yang soleh..Berjasa untuk agama,ibu bapa,keluarga,masyarakat,negara dan semua..Moga jadi seorang huffaz juga!Ameen.. ^_^

You Might Also Like

8 comments

  1. amin..semoga jadi anak yg soleh ya irfan.jln elok2 jgn lari2.hehe~

    ReplyDelete
  2. comeyll la irfan tu..tolong cubitkn pipi dy tok sy..hikhik..

    btw,selamat hari raya..xD

    ReplyDelete
  3. amin ya Allah..mate die menjeling :) awk hafiz alquran juga ke..?

    ReplyDelete
  4. @Khumaera Ismail aka Mariam Ismail
    Ha,setuju sangat..Irfan jangan lari!!hehe

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)