Dear Future Spouse

Saturday, May 26, 2018


Hahaha. Sooo comel. I cannot resist lah macam niii. 😂😂😂

Okey, post ni is just a random post. Too much assignments to do and I really want to go home. Nak puasa kat rumahhh.

Okey, takpe. Sabar sisturr. InshaAllah, by hook or by crook paling lewat kita balik 30hb nih okeyy? Amiinnn. Harap-harap dapatlah settle semuanya.

Ok, that's all. Let's go back and continue our works! Ganbatte!! 😉😉

You Might Also Like

7 comments

  1. kalu dia xsuka kucing, nk wat cm ne?😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. REJECTTT!!! Haha eh tak2 gurau jee. Bolehlah bawak berbincang, mana tau atas budi bicara boleh jugak bela dua tiga ekor kat rumah. Hahahaha :P

      Delete
  2. Memang kucing tu comel pun, :)

    ReplyDelete
  3. alahai.. comelnye meow tu ^^

    ReplyDelete
  4. hahaha kalau suami sha suka kucing sha kena redha la nampaknya

    ReplyDelete
  5. Bela kucing best tp kalau nak pergi travel mcm susah sikit.. haritu masa pergi haji my roommate dekat sana spend almost 3 thousands untuk letak beberapa ekor kucing dia dkt cat hotel for 40 days.. huhuhu nangis tngok angka tu..

    ReplyDelete
  6. kena tambah sikit.. kucing kena gebu gemok macam ni hahaha..

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)