Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!

Thursday, April 27, 2017

Korang pernah dengar tak pasal website shopping online ezbuy ni? What? First time dengar? Takpe-takpe, it's okay. Better late than never right? Hehe. Acah-acah je Fatihah ni, padahal dia pun takdelaa lama sangat tahu pasal ezbuy ni.

Apa Itu Ezbuy?

Okeylaa, ezbuy Malaysia ni sebenarnya adalah gedung online shopping yang bila korang masuk je ke website dia, memang tak sah kalau tak rambang mata. Even kalau kau student yang poket selalu kering pun, inshaAllah mampu je nak shopping kat ezbuy ni sebab harga dia memang kebanyakannya murah-murah guys. Serius!

Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!

Korang tau-tau jerla, aku nih kalau usya website online shopping dan tengok harga mahal. Aku pandang sebelah mata je, tapi kalau harga murah-murah I memang cannotlah. 

Sama je konsep dia kalau aku shopping dekat kedai fizikal pun. Pergi pasaraya yang jual mahal-mahal memang aku window shopping jerlaa. Masuk je Mr. DIY (salah satu contoh terbaik), semua benda aku nak borong. Bahaya sangat tau! Hahaha

Shopping di ezbuy Lagi Berbaloi Bila Anda.. 

Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!

Ya, shopping di ezbuy akan lagi berbaloi-baloi bila anda upgrade ke prime service. Bayangkan, korang shoppinglah banyak manapun, berat manapun harga shipping tetap fix iaitu RM8.80. Sangat cool lah kalau macamni! Uwaaa~

Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!

Gambar kat atas tu adalah rate harga dan details kalau korang nak  upgrade kepada prime ni. Boleh cuba Prime Trial ataupun terus je ke Prime Annual. Kalau nak lagi jimat, sebenarnya,better ambik Prime Annual teruslaa kan. Ye dak? ;)

Apa yang Aku dah Usya?

Part ni pun nak bagitahu jugak ke? Of course, mane tau tetiba ada yang baik hati nak belanja aku ke (birthday kite bulan September ni tau).Jangan risau, kite mintak barang murah-murah je. LOL abaikan kegedikanku itu. Gurau je. :P

Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!
Link item
See, murah jerkan tu. Tapi, to be honest aku dah add nak dekat sepuluh item dah dekat wishlist barang-barang yang harga lebih kurang macam ni. Bawah RM20 jerlaa plus minus. Haha parah dah ni Fatihah uittt!

Tapi-tapi, sebenarnya ada jer jugak barang yang agak mahal yang aku usya. Tapi, memang mampu usya dari jauh jerlaa kan. Ini dia, jejeng!

Murahnyaaa Barang dekat EZBUY Malaysia!
Link item
Comel sangat. Aku fall in love dengan basikal nih. Haha. Ouh, btw korang boleh klik jer link dekat gambar tu in case korang nak belikan both item dekat aku oke! Pape roger tau! Tak habis lagi tuh.:P

Dapatkan Voucher RM15 dengan Mendaftar di ezbuy!

Bagi yang belum mendaftar atau register lagi dekat website ezbuy Malaysia ni korang bolehla mendaftar dekat sini. RM15 tu dah lebih dari harga kasut yang aku tunjuk dekat atas tu. mungkin tinggal kena tambah harga shipping jerlaa kan? Hehe

👐👐👐👐👐👐

Last but not least, shopping-shopping jugak. Tapi, jangan sampai membazir tau. Cuba shopping ikut keperluan, kehendak tu jarang-jarang bolehlaa untuk reward diri. Uhukuhuk!

Harap membantu! 
Thanks for reading. ;)

You Might Also Like

14 comments

  1. Memang best Ezbuy ni! dah selamat dah duit saya belanja dekat situ hahaha

    ReplyDelete
  2. Kak ana pun dah selamat membeli. Tgh tggu barang fly ke Malaysia je skrg ni. EzBuy mmg Ez dan murah.

    ReplyDelete
  3. Jenis nak buat bisnes pun senang kan, borong je dari china pakai prime membership tu..haha.

    ReplyDelete
  4. best sbb macam2 ada. skrg nak tunggu parcel tiba je lagi ahahaha!

    ReplyDelete
  5. Selamat bershopping dengan penuh hikmah ya..hihi..

    ReplyDelete
  6. uish gaji dapat kena shopping sini nieyh hahaha

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/04/food-hunter.html

    ReplyDelete
  7. apeni kasut dia murah gilaaaaa T^T

    ReplyDelete
  8. hari tue Nadia baca blog sapa tak ingat pun ada share pasal ez buy nie.

    Nadia tak pernah terjah lagi ez buy nie tapiiii suka kasut tueee <3

    ReplyDelete
  9. memang penah dengar ezbuy nie tapi tak penah bukak and cube pun.. so lepas nie boleh cube laa.. hihi

    ReplyDelete
  10. kite x gaji lagi... takut nak masukkkkk site ni ;-)

    ReplyDelete
  11. Wow! Kasut Rm12??? Murah giler.. Memang berbaloi la shopping sini

    ReplyDelete
  12. murahnya ! salam terjah dari https://www.facebook.com/groups/kamisukaterjahblog/

    ReplyDelete
  13. Mesti BEST ezbuy ni..
    Harga pun menarik.. Kena usha barang-barang ezbuy lepas ni..

    ReplyDelete
  14. betul tu ezbuy memang best.. jap g tunggu barang sampai je ni.. hehe :)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)