My 2017 Planner (Shoutul Ikhwah)

Friday, January 06, 2017

Korang dah ada planner untuk tahun 2017 ni? Saya alhamdulillah dah ada. Barulaa jugak beli. Berbeza dengan planner 2016. Planner kalini lebih tebal and mahal sikit. Order hujung 2016 sampai awal tahun 2017. Fiuh, setahun tuh. Haha. Okok, hambar. I know. ๐Ÿˆ

If you fail to plan, you plan to fail. 
Masa saya beli planner ni ada diskaun. So, murahlah sikit dapat. Kat dalam dia pun boleh tahan comel and menarik. Kalau tak comel, saya tak beli. Hihi
Selain comel, kat dalam planner ni jugak ada banyak quotes yang sangat-sangat menarik. Besttt~
Menarik kan?
See. Menarik kan?
Ok, dengan adanya planner ni, saya harap urusan saya menjadi lebih tersusun sekaligus menjadikan saya a better muslimah. InshaAllah. ๐Ÿ˜Š

You Might Also Like

8 comments

  1. InsyaAllah. Semoga semua urusan awk berjalan dengan lancar :)

    ReplyDelete
  2. Assalam wah saya belum ada hehehe , insyaAllah nak cari jugak satu

    ReplyDelete
  3. suka design planner tu!

    ReplyDelete
  4. InsyaAllah Ana...amin...

    ReplyDelete
  5. Best ada planner cantik begini. Seronok sikit nak merancang ๐Ÿ˜Š

    ReplyDelete
  6. as at now, aida ada 1 planner kecil utk dlm bag.
    dan 1 planner atas meja ofis.
    kat umah plan kat kalendar kuda aje :)
    but, terasa nak berplanner gak la camtu.

    ReplyDelete
  7. sy tggu planner yg mng ga tu...terima kasih byk tag sy...mungkin sbb ikhlas mengtag sy, sy dpt planner tu alhamdulillah...

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N