USWAH Islamic Clothing

Monday, April 11, 2016

Anda muslimah? Susah untuk mencari pakaian yang menutup aurat dan tudung labuh bidang 60 yang cantik marvellous?

No worries, USWAH Islamic Clothing ada menyediakan segala-galanya untuk anda.
Hiks. Ayat typical iklan yang kita biasa dengar. Kan?

Apa yang menarik saya untuk share tentang USWAH Islamic Clothing ni adalah tidak lain dan tidak bukan sebab produk-produk yang dikeluarkan semuanya mengikut syariat. Dahlaa cantik-cantik. Why not saya share pasal ni dan jika ada yang membeli pakaian atau tudung di sini kemudian menutup aurat, mungkin saya juga akan mendapat saham akhirat sekali dan menjadi asbab untuk saya ke syurga Allah. In shaa Allah :')


Cantik-cantik kan? Boleh usya webpage Uswah Islamic Collection laju-laju kalau ada yang sudah berkenan di hati. Hihi

Selain beli di online page, bagi yang jenis suka shopping secara direct atau di kedai-kedai bolehlah ke butik Uswah ni yang beralamat:
Uswah Islamic Vendor Boutique,
3A-59-01, Jalan Medan Pusat Bandar 8,
Bangi Sentral, Bandar Baru Bangi.
(Landmark: Sebaris Mee Tarik Warisan, Bella Ammara, Sugarscarf)

Kemudiannya, Uswah juga ada membuka peluang untuk sesiapa sahaja menjadi agen dropship ataupun stokis produk mereka. Students boleh cuba untuk jana pendapatan sampingan ketika belajar. :)
Ok, kita tengok sama-sama apa kelebihan menjadi agen dropship produk Uswah ni:
  • Tidak perlu simpan stok
  • Tidak mengeluarkan modal untuk pembelian produk, di samping membeli (untuk kegunaan sendiri) dengan harga jauh lebih rendah.
  • Peluang mempromosi pelbagai koleksi Hijab patuh syariat
  • Tiada tempahan minimum
  • Tidak menanggung kerugian jika produk tidak laku.
  • Tiada kos tersembunyi
  • Komisen 10-20% automatik (siap tolak! Tak perlu tunggu hujung bulan baru dapat komisen)
  • Sistem tempahan automatik di web, tidak perlu menunggu kami memberi maklum balas melalui whatsapp atau inbox. Paparan web disediakan khas untuk AGEN, harga ditolak secara automatik.
  • Group coaching dan perkongsian permasalahan serta tips jualan atau pemasaran.
  • Menyediakan peluang untuk reseller menjadi stokis di tempat masing-masing.
So, apa tunggu lagi kawan-kawan. Nak beli, nak jadi dropship atau nak jadi stokis? Jom, serbu ramai-ramai webpage Uswah! ;)

You Might Also Like

6 comments

  1. tudung2 kat uswah mmng lawa :D

    ReplyDelete
  2. Wahhh semua cantik cantik. Suka palazo.. =)

    ReplyDelete
  3. suka tunic tu, lawa <3 tapi bagi budak pendek mcm saya nanti jadi macam dress plak :D

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)