Loves from..

Tuesday, April 05, 2016


Alhamdulillah, hari ni sudah hari ketiga aku dan geng 'bajet travellaa sangat padahal tourist' ni jalan-jalan. Sangat-sangat seronok dan super awesssome!

Jadi, harap maaf sangat tak dapat menyinggah ke blog anda semua. In shaa Allah balik nanti akan diusahakan. Dahlaa bakal sibuk dengan PSM jugak. -..-

Ok, sikit saja untuk entry kali ni. Mungkin ramai yang dah sampai tempat ni. Huahua. Boleh je kalau nak cuba teka kat mana tempat ni di ruangan komen. :p

Enam hb ni inshaAllah saya balik Malaysia. Stay tuned kalau nak tau sape geng travel dan cerita travel saya. Walaupun tak menarik sangat, maybe ada jugak manfaatnya. Haha

Doakan saya ye semuaaa~
Terima kasih.

Lot of love,Ana Fatihah
4 April 2016.
10.58 pm tempatan|11.58 pm Malaysia.

You Might Also Like

12 comments

  1. Alhamdulillah dapat holiday :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Memang syukur sangat! :D

      Delete
  2. salam semoga selamat pulang! :)

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Wa'salam. Hehe. Tepat sekali Yana!! :D

      Delete
  4. Wooowww ... Bestnyaaa. Pergi indon ehh ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yeayyy betull. Kenapa semua orang tau ni??? Haha

      Delete
  5. wah bestnya traveling! tc :)

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikunm rakan blogger sekalian,

    Ana take care tau, jaga kesihatan sebab cuaca sekarang tak menentu..
    Ambil gambar banyak2, balik nanti share dengan kami.. :-)

    ReplyDelete
  7. da kembali dgn selamatnya kan? ;-)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N