12.53 AM

Saturday, March 12, 2016


[Mode Diary]

Saja aku rasa nak menulis di malam hari. Bukannya ada benda nak share sangatpun. Cuma, sekarang dah mula ada aura mengantuk. Tapi, tanggungjawab masih belum selesai. Ada perkara yang perlu dibereskan sebelum esok. Muahaha. Misteri tak? Takde benda yang misteri pun sebenarnya, aku dah melalutlaa ni. :3

Yang penting, in shaa Allah perkara yang bermanfaat. Penat dan mengantuk? Takpe, moga menjadi asbab untuk diri yang lemah ini menggapai redha Allah. *senyum*

Sempat lagitu, datang update blog walaupun kerja tak beres lagi. Apa nak jadilaa dengan ana fatihah ni. :P
Mata dah berpinar duk baca pdf, kita datanglaa menulis kat sini pulak. Hihi
Well, dah alang-alang tulis diari ni secara umum. Nak mintak tolong sahabat doa-doakan jugaklaa~

Doakan aku terus kuat.
Doakan aku terus bersemangat.
Untuk capai redha Allah.
Untuk berjaya dunia akhirat.
Untuk ke syurga Allah.
Jom, sama-sama! :')

Eh, awak2 dah tido ke? Ke tengah struggle buat keja jugak? :)

You Might Also Like

8 comments

  1. hai, saya pun tgh siapkan assignment ni. jangan mimpi nak tido selagi keje belum siap, hehe :')

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. I know that feeling~ ZZZzz

      Delete
  2. in sha Allah..amin..anggap ni selingan untuk seram aura baru sebelum teruskan tugasan yang perlu diselesaikan ana comel.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi. Tu lah akak! Terima kasih~~ <3

      Delete
  3. Semoga ana di beri kekuatan... dongibab dear! :D

    ReplyDelete
  4. in sha Allah...amin..semoga baik2 saja

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N