Puan Notty Pregnant

Tuesday, January 26, 2016

Masih ingat dengan Notty?

Eh, sape tu?
Kawan awak eh?

Notty ni kucinglaa. Hehe. Saya pernah cerita pasal dia kat entry ini di zaman dulu kala. Boleh klik untuk lebih kenal beliau. ;)

Dan, sekarang ni dia pregnant. Saya agak mungkin hari ni atau dalam minggu ni jugak dia akan beranak. Pray for her and bakal anak2 dia nanti.

Penatnya diaa. 

Moga nanti dapat anak yang comel2 ye. Hiks.
Bolehlaa acik buli lagi ramai kucing. Hihihi

Psst: kepada sahabat bloggers saya tak mampu nak komen kat entry awaks, hanya mampu baca je. Maap. :'(



You Might Also Like

7 comments

  1. puan notty sedang menghitung detik ni..kucing akak kat kampung dah selamat beranak....hihihihi..baru seminggu...

    ReplyDelete
  2. wah dah sarat ni Ana.. letih dia nampaknya.hehe^^

    ReplyDelete
  3. Moga bapak dia cute lagi dari mama dia, and dapat anak cute2. Hoohoo.

    ReplyDelete
  4. salam , moga puan notty selamat melahirkan :)

    ps: bidadari takpe , janji sudi baca :)

    ReplyDelete
  5. Muka ibu mithali

    ReplyDelete
  6. Besau dah perut diaaa. Rumah saya pun ada anak2 kucing jugak. Comellll.

    ReplyDelete
  7. ingatkan manusia td..huhu

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)

P E N G O M E N