Planner 2016 Comel.

Thursday, January 07, 2016

Sejujurnya, takde idea nak update entry apa untuk hari ni. Maka, berhuhu lah kita. Eh, takdelah. Maka, saya pun upload lah gambar planner 2016 saya nih. Bagi saya sangat comel dan murah. Kalau mahal, mesti saya tak beli. Sebab tak berapa kreatif dan kalau buku nota yang dibeli sebelum ni adalaa jugak yang terabai sebab tak pakai. :P



Dalam dia sangat comel sebab warna-warni. Hihi. Lepastu siap ada gambar lagi, pun yang comel-comel jugak.


Psst, saya tak reti nak meng'hipsturrr'kan gambar. Maka, jadilaa tak berapa nak comel pun. Haha. Tajuk je cakap comel. Tapi, bagi saya planner ni comel tau kalau secara live. Bila saya ambik gambar nampak tak comel pulak. Eh, paham tak? Peliknya ayat ni. Arghhh, stress. Hahaha.

Kbai.

You Might Also Like

20 comments

  1. hahaha comel jaa entry ana nii.. ekekek tapi planner tu memang comel :D

    ReplyDelete
  2. comelnya planner tu :) warna warni

    ReplyDelete
  3. @Melissa Muklis
    Too much perkataan comelkan kat dlm entry kali nih. Haha :P

    ReplyDelete
  4. Comel jaa buku tu. pls hadiahkan untuk ecah. iwiwiwiwi :p

    ReplyDelete
  5. planner mmg semua comel.
    so far takde lg planner huduh.
    hahahaha
    happy planning awk!!!

    ReplyDelete
  6. Alololo...cutelah...

    ReplyDelete
  7. jom join giveaway http://perantaumasa96.blogspot.my/2016/01/first-giveaway-by-encik-kidal.html

    ReplyDelete
  8. salam, wah ada planner! saya juga note books je, yang warna warni jugak sebab guna planner tak pernah habis guna --

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum semua,

    Hahaha (gelak dulu) sebab selain diary tu, cara Ana Fatihah tulis post ni sis rasa comel.. ;-)

    ReplyDelete
  10. Comel je kak aiza tengok.. Rajin-rajin mencatat apa yang patut.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. comelnya planner. mana beli? :D

    ReplyDelete
  12. pic dia pun nampak comel2 kan Ana..

    ReplyDelete
  13. @BudakVanilla
    Beli kat mall je nih. Tak sangka jgk jumpa yg macamni. Dekat Klate. :D

    ReplyDelete
  14. @ros nordin
    Ha'ah pic dia macam yg dlm2 Tumblr tuu. :)

    ReplyDelete
  15. mak aiii... comel sungguh...


    pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

    maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

    ReplyDelete
  16. Planner saya kosong je xde walaupun garisan. Senang nak conteng2.. huu. Tarikh stok tulis sendiri je..

    ReplyDelete
  17. @Khamsi Abdullah
    Kreatipp bolehlaa pakai planner kosong je. heheh

    ReplyDelete
  18. cantik sggh! nk 1? ;-)

    ReplyDelete

Bismillah. Titipkan nasihat anda. :)